Beograd i Surčin su dobili nove sjajne AdmiralBet lokale za zabavu!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 08.09.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Novi AdmiralBet lokali.

Povezane vesti

  Za sve ljubitelje dobre zabave imamo sjajne vesti – kladionica AdmiralBet je otvorila svoj novi lokal u Beogradu! Reč je o lokalu koji se nalazi na adresi Otokara Keršovanija 11 na Voždovac, a svečano otvaranje je održano ove subote, 7. septembra od 20 časova.

Proslava povodom svečanog otvaranja novog lokala je počela u 20 časova i trajala je do ponoći. Veliki broj zvanica, igrača i ljubitelja sporta je došlo da uveliča slavlje, a i da iskuse dobitnu kombinaciju sporta, slota i sjajnog provoda. Na vratima lokala posetioce su dočekale šarmantne hostese, koje su igračima delile promo materijale i brojna iznenađenja, dok su za atmosferu bili odgovorni DJ i promo tim AdmiralBeta.

Igrači su pored bogatog programa mogli da uživaju u besplatnoj hrani i piću, kao i u nezaobilaznoj Kiši džekpota vrednoj 100.000 dinara, koja je, poput žurke, trajala sve do ponoći!.

Vrhunska zabava i mnoštvo nagrada su zagarantovani, na Vama je samo da dođete i da se uverite zašto su AdmiralBet lokali omiljeni među iskusnim igračima!

Ali, to nije sve! Od petka, 6. septembra i Surčin je bogatiji za još jedno mesto zabave u Vojvođanskoj 129.

Svečano otvaranje nove AdmiralBet kladionice trajalo je do ponoći, a posetioci su imali priliku da započnu vikend uz besplatan ketering, piće, balone i nagrade!

Od 22h izvučena su 3 dobitnika poklon paketa, a gostima je podeljeno preko 150 komada promotivnog materijala. Posebno uživanje posetiocima priredio je i gostujući DJ, kao i vatromet u 21.30 časova.

 Pored raznovrsnog programa, igrači su uživali u besplatnoj hrani i piću, dok su tokom cele večeri padali džekpotovi u vrednosti od 100.000 dinara.

 Zabava je sada još bliže - vaš AdmiralBet!

 

 

Ne propustite