Beton - Slovenci pobeđuju pred EURO!

Autor: Lazar Nikolić
petak 07.06.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Četiri "zicera" u aktuelnoj ponudi.

Povezane vesti

8534 Ivory Coast - Gabon 1 (1.23)

Obala Slonovače nije jaka kao nekada sa Drogbom i Jaja Tureom, ali ima tu kvaliteta, "Slonovi" su osvojili afrički šampionat, promenivši trenera usred takmičenja, posle loše grupne faze. To je treća kontinentalna titula, sada je na redu plasman na Mundijal, podsetimo da su propustili poslednja dva šampionata sveta. U timu su Haler, Pepe, Kesi, Boga, veteran Boli predvodi odbranu. Ovo je derbi grupe, samo prvi ide direktno. Gostujući "Panteri" stižu sa veteranima Kangom i Obamejangom, svojevremeno su u kvalifikacijama za ruski Mundijal iznenadili Obalu Slonovače, verujemo da će domaćin sada naplatiti dugove.

8541 Slovenia - Bulgaria 1 (1.60)

Ponovo ćemo na Slovence, dobili su Jermene, ovo je poslednja provera pred Dansku. Bugari stižu na "Stožice" nakon remija protiv komšija Rumuna, imali su dosta sreće u tom meču, domaćin je promašio i penal. Čini se da su Slovenci ozbiljniji tim, da pristupaju veoma odgovorno ovakvim mečevima, Bugarska će mešati karte, selektor Iliev je pozvao dosta mladih igrača u tim, pogotovo u defanzivi, verujemo da će uz pobedu "Fantje" otputovati u Nemačku.

86662 Sport Recife - Paysandy PA 1 (1.52)

Sport je uvek u vrhu Serije B, ali bez plasmana u elitu već godinama. Nije u pitanju mali klub, svojevremeno su "Lavovi" bili prvaci Brazila, a u državnom šampionatu "Pernabukano" su osvojili dve poslednje titule. Možda je ova sezona prilika za povratak u Seriju A, poznati su kao odličan domaćin, mada ih je posle dve uvodne pobede iznenadio Avai na "Retiru". Na Atlantik stiže Paisandu koji se vratio iz treće lige, već 15-tak godina su tu negde između drugog i trećeg ranga. Tim iz Belema je ipak znatno slabija i neiskusnija ekipa od Resifea, očekujemo laganu pobedu domaćih.

8385 KuPS - AC Oulu 1 (1.46)

Godinama KuPS je najveći rival Helsinkiju, poslednjih par su ostali kratkih ruku u trci za titulu u poslednjem kolu. Ekipa iz Kuopija je poslednji put bila prvak 2019. godine, i ove sezone vode glavnu reč, dele prvo mesto sa VPS. Ali, moraju da se osvrću, Helsinki je na šest koraka. U finsku oblast jezera stiže Oulu ekipa iz sredine tabele, oni su se 2021. vratili u elitu i jedini cilj je da prežive, što im uspeva. "Mornari" su slabiji ove sezone, uspeli su da se odlepe od dna pobedom protiv Helsinkija, ali je teško verovati da mogu da iznenade lidera na strani. KuPS je za sada perfektan kod kuće...

Ne propustite