Beton - Gde tražiti sigurne pobede?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.05.2023.
14:00
Izvor: Sportske.net

U ovom kladioničarskom kolu imate dosta zanimljivih parova gde se nazire pobednik, mi smo odabrali četiri.

Povezane vesti

1431 Sandhausen - HSV 2 (1.39)

HSV je na putu da opet igra baraž što je bila nepremostiva prepreka prošle sezone, prosto je neverovatno da tako veliki klub kao "Dino" ne uspeva pet sezona da se vrati u Bundesligu. Nada leži na Dunavu gde u Regensburgu gostuje drugoplasirani Handehajm. Ali, malo je verovatno da Bavarci mogu da zaustave pomenuti tim, no Hamburger mora da dobije otpisani Sandhauzen ako želi da uopšte ima nadu. Nije da bilo ko u Nemačkoj shvata neozbiljno mečeve čak i kada nema motiv, ali domaćin iz okoline Hajdelberga je odavno ispao. "Beli" nisu uspeli da prežive, za razliku od prošle sezone, div sa severa je mnogo jača ekipa i trebalo bi da dobiju ovu utakmicu.

9972 Sport Recife - ABC 1 (1.42)

Iskopali smo za vas ovaj meč druge brazilske lige, obično igramo na malo golova, ali ovo ne treba propustiti. Domaćin će na obali Atlantika dočekati slabašni ABC. Sport nije mali klub, "Lavovi" su osvajali i prvenstvo i kup, žele povratak u elitu, prošle godine mnogo je divova bilo u ovom rangu, samo četiri su mogla među najbolje. Klub iz Resifea je kao uvod u Seriju B osvojio Pernambukano, državnu titulu, imaju nekoliko poznatih lica poput veterana Vagnera Lova, Vandersona koji je igrao za Ludogorec i Bugarsku, kao i golmana Renana koji je takođe branio boje bugarskog šampiona. ABC je takođe sa okeana, Natal je jedno od čuvenih brazilskih letovališta, klub je prosečan ušli su ove godine iz treće lige i loši su na strani...

1238 Granada - Leganes 1 (1.48)

Granada je blizu promocije, pobedom protiv Mirandeša su napravili veliki korak ka povratku u elitu. Klub iz istočne Andaluzije mnogo ređe bodove donosi sa strane, a zastrašujuće deluju na svom "Los Karmenesu". Naime, "Nazareni" su gotovo nepogrešivi kao domaćini, 16 pobeda u 20 mečeva, nisu izgubili nijednu utakmicu. Na pravom su putu da se ekspresno vrate u Primeru, klub je u rukama Kineza, igrali su iznenađujuće stabilno tokom drugog dela sezone, Pako Lopez koji je zamenio poznatijeg Aitora Karanku je odradio veliki posao. Madridski Leganjes igra samo za čast, i veći motiv i pre svega kvalitet domaćih, odnosno forma kod kuće će presuditi.

1676 Keflavik - Breidablik 2 (1.46)

Zatvorićemo "Beton" na dalekom Islandu u ponedeljak, nemoj da vas mrzi da čekate dobitak, Breidablik je veliki favorit protiv Keflavika. Gosti su posle lošeg starta zaređali sa pobedama, već su treći, radi se o ekipi koja je šampion iz grada južmo od prestonice. Poznati su po odličnoj školi fudbala (tu je ponikao recimo Gulfi Sigurdson, par godina su u vrhu, krunisali su dobar rad, ali i odličan skauting stranaca prošle sezone. I ove su slovili za kandidata za titulu, kako rekosmo, brzo su se dozvali sebi nakon par poraza u uvodnim kolima, pa prosečni Keflavik koji je zakucan za dno ne očekuje ništa dobro.

Ne propustite