Beton - Liverpul nema šanse protiv Endrika!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 10.04.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su fiksevi kola.

Povezane vesti

1036 WBA - Rotheram 1 (1.31)

WBA je blizu plej-ofa, pokušaće da stignu i Sautempton, mada to nije realno, u poslednjih pet kola, najvažnije je ostati peti, mada moraju da se osvrću i kada je sedmoplasirani Koventri sa mečom manje u pitanju. Teško da će imati bolju priliku za lake bodove nego u sredu kada u Midlend stižu Milersi. Roteram je davno ispao iz lige, u ovo poslednjih desetak sezona oni su jo-jo tim, negde između drugog i trećeg ranga, mada su preživeli u Čempionšipu prošle sezone. Bilo kako bilo, neće se predati na ovom gostovanju, ali "Begisi" su odlični kod kuće, teško primaju golove, po nama lak "kec".

4525 Palmeiras - Liverpool Montevideo 1 (1.26)

Ovo ne bi trebalo da bude sporno, Palmeiras je prvak Brazila, tim koji je osvojio dve južnoameričke titule u poslednje četiri godine, po mnogima najbolja ekipa na kontinentu. Veliki cilj ove sezone je povratak na vrh u Kopa Libertadores, imaju tim koji je godinama zajedno, favorit su i za treću u nizu brazilsku krunu, šampionat počinje narednog vikenda. U noći između nedelje i ponedeljka su igrali revanš finala Pauliste protiv Santosa (znaćete rezultat dok budete čitali ove redove), ali daleko od toga da su umorni. "Verdao" je u Kopa Libertadores, u derbiju grupe startovao remijem u Buenos Ajresu protiv San Lorenca. Sada je na redu pobeda, Liverpul Montevideo osim zvučnog imena malo šta ima da bi se takmičio sa latinoameričkim divovima. Ogromno bi iznenenađenje bilo i da priprete u Sao Paulu, a teško da će dati gol favoritu.

4992 Leones Negros - Tepatitlan 1 (1.33)

Iskopali smo ovaj "zicer" iz druge meksičke lige, uradili domaći zadatak, zaključak je, gosti su užasni. Nemaju trenutno trenera, radi se o timu iz Haliska, "Brđani" svojevremeno pre nekoliko godina, iako su izvorili na terenu plasman u drugu ligu nisu primljeni jer ne zadovoljavaju potrebne uslove. Odnosno tek kada su se preselili u planinski grad u široj okolini Gvadalahare, primljeni su među drugoligaše. Gube redom ove sezone, idu na kratak put u Gvadalaharu gde ih čekaju "Crni Lavovi". Leonesi su u vrhu, drugoplasirani, imaju nekoliko iskusnih igrača iz najjačih meksičkih klubova, dosta ih je igralo za mnogo poznatiju Gvadalaharu, trebalo bi da iskoriste slabosti gostiju.

4786 HJK Helsinki - Lahti 1 (1.47)

Kao i svake godine Helsinki je prvi favorit za krunu. Najveći klub Finske je svojio četiri titule u nizu, namučili su se prethodne sezone, ali i sačuvali krunu u poslednjem kolu. Po običaju startuju slabije, pa nije preveliko iznenađenje poraza od KuPS-a na otvaranju u gostima, ali postoji statistika koja ohrabruje. Naime, i kada igra slabije u prvom delu prvenstva, Helsinki retko greši kod kuće. Lahti ume da bude nezgodan, prošle godine su recimo iznenadili na gostovanju u Helsinkiju, ali pre toga imaju baš loš skor. Domaći imaju nekoliko dobrih stranaca za nivo finskog fudbala, Japanca Tanaku, Bandea koji je igrao u Francuskoj, u prelaznom roku je stigao Luk Plendž, klinac iz Kristal Palasa. Doveli su i Afrikanca Sarpeha koji je igrao u Cvajti za nekoliko klubova, očekujemo da stignu do prvih bodova u novoj sezoni.

Ne propustite