Beton - Malme i Flamengo, "penal" za Bodo!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.06.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Parovi u kojima nemamo mnogo dilema.

Povezane vesti

5150 Varnamo - Malmo 2 (1.58)

Malme je u prošlom kolu prekinuo mini seriju neuspeha, dobili su Degerforš, spakovali pet komada nejakim gostima i sada putuju u region Jončepinga, Varnamo nije daleko, tamo imaju podršku, kvalitetniji su od domaćina biće favoriti u ovom regionalnom duelu. Domaći su prošle godine prvi put igrali u eliti, izborili lako opstanak, to je jedini cilj i ove sezone. Ovaj nepoznati kliub je 2018. godine ispao u treću ligu, ali su onda izborili dve promocije u nizu. Najpoznatije ime, ili bolje da kažemo prezime je Simon Tern, sin legendarnog Jonasa koji je igrao za Malme, ali i italijanske klubove Romu i Gerse. Simom nije zako dobar igrač, mada je nastupao za Malme i u Holandiji. Biće posebno motivisan protiv kluba u kome je ponikao, ali su gosti mnogo jači tim.

5163 Flamengo - Gremio 1 (1.56)

Kvota je veća od očekivane jer Flamengo u petak ujutru igra u Kopa Libertadores, ali "rubro-negra" imaju praktično dva tima i po nama bez problema će dobiti Gremio. Prošle nedelje Flamengo je pregazio Vasko, u formi su, titula je cilj, posle lošeg starta koji je zapravio bio nastavak pada nakon osvajanja južnoameričke titule u novembru, ekipa se konsolidovala i sada im iznenađujući lider Botafogo beži pet bodova, a najveći rival Palmeiras samo tri. Gremio je odlično startovao po povratku iz Serije B, ali su mnogo bolji kod kuće, plus primaju previše golova. Verujemo da će favorit bez problema slaviti na "Marakani".

5608 Nasional - Deportivo Maldonado 1 (1.48)

Za razliku od najvećeg rivala Penjarola, Nasional igra bolje u Kopa Libertadores, u prvenstvu su startovali remijem protiv Sera na strani i sada su već pred imperativom, rival je Maldonado. Domaći "Bolso" je vratio titulu prošle sezone, treći trijumf u četiri godine, i ove su u projekcijama bili glavni favoriti. Deportivo Maldonado dolazi sa južne atlantske obale, ovaj klub je bio treći prošle sezone, važe za sjajnu odskočnu dasku, klub koji razvija talente ali ih brzo prodaje, poput Aleksa Sandra, Estiaribije koji su nosili i nose dres Juventusa, folmana Ruljija, Vilijana Hosea...I sada imaju talentovane igrače ali je div iz Montevidea mnogo jača ekipa.

5167 Bodo - Ham Kam 1 (1.18)

ovo je "penal" što bi se reklo. Bodo je daleko najbolja ekipa u Norveškoj, verovalo se da Molde može da se bori za odbranu krune, ali realno, "Žuta Horda" je baš prejaka. Ređaju pobede, na +8 su, treba napraviti još veću razliku pre nego što bivši četvrtfinalista LK krene u letnje evropske okršaje Ham Kam nije tim koji bi ugrozio "Munje", oni po tradiciji bolje igraju u svom Hamaru, i ove godine "Zeleni" su očajni na putovanjima, bez ijednog boda, primili su više od četiri gola po meču. Jasno da će biti dobro ako izbegnu katastrofu u Nordlandu.

Ne propustite