Beton - Reksam, PSŽ, Leverkuzen i Kolo Kolo

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.03.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su fiksevi kola.

Povezane vesti

1103 Wrexham - Harrogate 1 (1.38)

 Velšani se bore za novi skok, odnosno promociju. Priču znate Rajan Rejnolds i njegov drugar Rob MekElneni ("Uvek je sunčano u Filadelfiji") su uložili veliki novac vratili Reksam u fudbalsku piramidu i tu se neće zaustaviti. Klub je zbog dokumentarca postao poznat i van Engleske, u vrhu su tabele četvrte lige, ali nije gotovo. Žele plasman u top tri, odnosno direktan ulazak, baraž je uvek neizvestan. Ekipa iz Velsa, u blizini granice sa Engleskom je najbolji domaćin lige i veliki favorit protiv "Harijera". Herogejt ima bolju sezonu od očekivane, izborili su lako opstanak, ali je razlika u kvalitetu ozbiljna. Sudeći po poslednjim rezultatima gostiju, oni su već na odmoru.

 

5106 PSG - Nice 1 (1.44)

 

Poslednji meč četvrtfinala francuskog kupa, odložen zbog obaveza PSŽ u Evropi. Enrikeov tim je eliminisao Sosijedad, u ligi neće biti problema, neće odustati ni u kupu. Imaju bolna sećanja protiv ekipa sa Azurne Obale, pre dve godine ih je Nica eliminisala u kupu, ove sezone južnjaci su slavili u prvenstvu u Parizu. To jeste opomena, ali je tada gost bio u neuporedivo boljoj formi. Sada je tim Frančeska Fariolija izgubio sve što ih je krasilo tokom jeseni, osvojili su bod u pet mečeva, ispali iz top pet. Do pre par meseci gvozdena odbrana prima gotovo dva gola po meču u poslednjih mesec dana. Sve to PSŽ će umeti da iskoristi, nema potrebe da odmaraju tim, očekujemo da dobiju bez problema.

 

5429 Bayer Leverkusen - Qarabag 1 (1.16)

 

Činilo se u daleko Azerbejdžanu da su "Farmaceuti" konačno zaustavljeni i da će neočekivano pretrpeti prvi poraz u sezoni. "Konjanici" Gurbana Gurbanova su bili nadomak trijumfa, posle vođstva od 2:0, ali na kraju je favorit golovima Virca i Ščika u nadoknadi izborili remi. Sada bi trebalo da overe plasam u top osam, poznaju rivala, igrali su jesenas u grupnoj fazi protiv Azera, teška pobeda u bivšoj sovjetskoj republici, ali je na "Baj Areni" bilo 5:1. Za vikend pre pauze gostuju u Frajburgu, Ćabi Alonso će malo mešati karte, ali ovakva šansa se ne propušta, ekipe iz bivših sovjetskih republika su neuporedivo slabije na strani.

 

9753 Coco Colo - Sportivo Trinidense 1 (1.37)

 

"Albosi" posle loše prošle sezone pokušavaju da se Kopa Libertadores domognu preko kvalifikacija. Čileanski div je u prethodnoj rundi eliminisao neugodni Godoj Kruz, posle Argentinaca, protivnik na poslednjoj prepreci je ipak lakši. Sportivo Trinidense je prvi put u kvalifikacijama za najveće južnoameričko takmičenje, mali klub iz Asunsiona živi najbolji period klupske istorije. Samo, za ovaj nivo su neiskusni, prvi meč kod kuće je doneo remi 1:1. Domaći teren, odnosno publika, kvalitetnija ekipa koju vodi iskusni Argentinac, bivši trener Boke, Elćea i San Lorenca Almiron, sve ide na ruku velikanu...

Ne propustite