Beton - Senegal i Hrvati su sigurice

Autor: Milovan Longinov
utorak 21.11.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su fiksevi kola.

Povezane vesti

9287 Togo - Senegal 2 (1.46)

 Teško da Togo može da odoli Senegalcima, domaći su daleko od nivoa iz vremena kada je igrao Adebajor. Uvek mogu da pruže otpor jačim ekipama na domaćem terenu, ali su gosti verovatno najbolji tim Afrike u ovom trenutku. "Lavovi" su lako pobedili Južni Sudan, predvode ih zvezde poput Manea, Kulibalija i ostalih, nisu se ni oznojili za vikend, jasno da žele da od početka u ovoj grupi iz koje prvi ide direktno na Mundijal postave stvari na svoje mesto. Ovi timovi su igrali i u prošlim kvalifikacijama, tada je Senegal spašavao bod u ovom derbiju Zapadne Afrike, sada verujemo da će slaviti.

9148 Singapore - Thailand 2 (1.27)

Tajland mnogo više ulaže u fudbal od Singapura, ima jaču ligu, nekolicinu fudbalera koji nastupaju u Japanu. Izgubili su od Kineza prošlog četvrtka, ovaj meč je već moranje. Na sreću Singapur koji je primio pet golova od Južne Koreje na startu kvalifikacija je omiljena žrtva "Ratnih Slonova". Naime, Tajlanđani u poslednjih deset godina odnosno šest mečeva nisu izgubili ni bod od "Lavova" koji su najslabija ekipa u grupi.

9844 Croatia - Armenia 1 (1.16)

Ovo je penal za komšije. Hrvati su slavili prema očekivanjima u Rigi, a najbolja vest im je stigla baš iz Jerevana gde su Jermeni zaustavili Vels. Sada je za "Vatrene" jednostavno, pobeda u utorak na "Maksimiru" i to je to, kao drugi, ili čak prvi, u slučaju da Turska izgubi u Kardifu idu na šampionat. Na kraju krajeva nije ni bitno, samo da se domognu direktnog plasmana. Gosti imaju šansu za treće mesto samo ako slave, a Vels izgubi od Turske, u slučaju istog broja bodova sa "Zmajevima" imaju bolji međusobni skor. Ali, iskreno, ne deluje nam da su sposobni i da priprete Hrvatskoj.

9890 Germany U21 - Poland U21 1 (1.42)

Nemci protiv Poljaka u fudbalu je uvek zanimljivo, ovo je sudar mladih reprezentacija, derbi grupe. Oba tima su perfektna, Poljska je prva, ali su odigrali meč više. Sada lider odlazi na najveće iskušenje u Esen. Igrali su susedi i u prošlim kvalifikacijama, Poljaci su rasturili Nemačku u gostima, ali onda su se timovi ponovo suočili na samom prvenstvu za mlade, gde su slavili "Panceri". Ali, ovo su nove generacije, iz prošlog ciklusa ponovo je najveća zvezda Mukoko iz Dortmunda. Poljska nema neke poznatije fudbalere, mada ih ima i izvan domaćeg šampionata, verujemo u pobedu Nemaca.

Ne propustite