Bitka za Mančester, Stara dama zavodi šampiona

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 03.03.2024.
07:30
Izvor: Sportske.net

Vikend pun derbija se nastavlja!

EPA-EFE/ASH ALLEN
EPA-EFE/ASH ALLEN

Povezane vesti

Većina vodećih evropskih liga je ušla u poslednju, odlučujuću, trećinu takmičenja koja će odlučiti dosta toga i doneti odgovore na brojna pitanja. Sjajan fudbalski vikend je na programu i ovog vikenda, a ova nedelja nam donosi dva sjajna derbija, jedan u Engleskoj, drugi u Italiji.

Naime, u 16.30 časova Mančester Siti dočekuje Mančester junajted u derbiju 27. kola Premijer lige, dok se derbi 27. kola Serije A igra od 20.45 časova, kada Juventus gostuje Napoliju. Što se tiče derbija Mančestera, Građani ne znaju za poraz na poslednjih 18 utakmica u svim takmičenjima. Pepovi izabranici su u utorak eliminisali Luton u osmini finala FA kupa, rezultat je bio 6:2 za Siti, a fenomenalni Erling Haland je postigao neverovatnih 5 golova, uz 4 asistencije Kevina De Brujnea. Kada je reč o drugom klubu iz Mančestera, Crveni đavoli su konačno ušli u seriju boljih rezultata koju je prekinuo Fulam prošlog vikenda.

Selimo se u Italiju, tačnije na Stadion Dijego Armando Maradona, gde aktuelnog šampiona očekuje okršaj sa rekorderom po broju osvojenih ligaških titula. Obe ekipe igraju veoma promenljivo ove sezone, što potvrđuju rezultati koje su zabeležili u poslednjih nekoliko nedelja. Partenopejci su u prošlom kolu demolirali Sasuolo sa 6:1, ali to im je tek druga pobeda na poslednjih osam mečeva u svim takmičenjima. Situacija nije drastično bolja ni kad je Stara dama u pitanju, koja je prethodnog vikenda slavila protiv Frosinonea, prekinuvši niz od četiri ligaška meča bez pobede, kada su upisali po 2 remija i poraza.

Kada se uzmu u obzir svi uzbudljivi dueli koji se igraju u ligama petice, kladionica AdmiralBet je i ovog vikenda spremila sjajnu ponudu, koja uključuje brojne specijale, bonus tikete i fenomenalne kvote. Od specijala se izdvaja ponuda da će na meču između Napolija i Juve Osimen postići gol, uz barem jednu asistenciju Kvaračkelije, ili da će protiv Junajteda Haland postići gol u oba poluvremena, a za oba meča su spremljeni i bonus tiketi sa ukupnim kvotama koje su veće od 100.

Celokupna ponuda, kao i brojne promocija, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Istražite kompletnu ponudu, iskoristite sjajnu ponudu ovog vikenda i naplati svoje poznavanje evropskog fudbala!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak