Bliži se kraj druge faze - Postanite kladijator i spremite se za novi ciklus nagradne igre

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.04.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Priključi se borbi za robne nagrade u iznosu od 10.000.000 dinara!

Povezane vesti

Druga faza Kladijator nagradne igre se završava sutra, u subotu 20. aprila! Ciklus traje do 7.59 časova, dok u 8.00 časova startje treći od šest sedmodnevnih ciklusa.

Na kraju svakog ciklusa 10 najbolje rangiranih Kladijatora će osvojiti sjajne robne nagrade, kao što su VIP karte za meč Srbija – Engleska na Euru 24, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods ili 100 litara Carlsberg piva, dok na kraju šestonedeljnog pohoda igraču koji pogodi najveću kvotu tokom trajanja promocije sleduje i kvad.

Na kvad trenutno pretenduje Radiša, pobednik prvog ciklusa nagradne igre, koji je na dobitnom tiketu pogodio kvotu 1.104,36, dok je najbolje plasirani igrač u ovom ciklusu Vladimir, sa kvotom 644,40. Aleksandar se sa kvotom 526,71 nalazi na 2. mestu u ovom trenutku, što znači da bi i on mogao da osvoji karte za EURO, a da bi ste se našli među 10 najboljih dovoljno je da pogodite kvotu veću od 282,75.

Jedini preduslov da se takmičite i postanete Kladijator je da imate otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Spremite se za borbu, naoružajte se za lov na najveću nedeljnu kvotu i dokažite da ste među najboljima!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak