Sjajni bonus tiket da "razbijete" dosadni utorak!

Autor: Mladen Heleta
utorak 21.03.2023.
11:53
Izvor: Sportske.net

Spakovali smo vam četiri odlična tipa.

Povezane vesti

Dok čekamo četvrtak i početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, spremili smo vam sjajan tiket za ovaj fudbalski prilično oskudni utorak.

Heimštejn dočekuje Buhvah u nemačkoj reginalnoj ligi Bavarske. Domaćin je prikovan za samo dno tabele sa svega 19 bodova iz 27 mečeva, dok je Buhvah na 15. poziciji sa 30 bodova i još uvek nije obezbedio odlazak u sigurnu zonu. U pitanju su ekipe koje daju i primaju puno golova, pa je naš predlog tip GG3+.

U škotskoj Ligi 2 igra se zaostala utakmica 17. kola između Stirlinga i Forfara. Stirgling iz 26 mečeva ima 52 boda, samo bod manje od lidera Dambartona i pobedom će izbiti na prvo mesto. Forfar Atletik je šesti sa 37 bodova na svom kontu. I ovde se radi o timovima na čijim utakmicama pada dosta golova, pa je naš predlog tip GG3+.

Akrington dočekuje Plimut u zaostalom susretu 26. kolu engleske Lige 1. Domaćin ima 35 bodova iz 36 odigranih mečeva i nalazi se u opasnoj zoni, dok je Plimut drugi na tabeli sa 77 bodova i ima bod manje, ali i dve utakmice manje od prvoplasiranog Šefild Venzdeja. Naš predlog za ovaj duel je tip 2&3+, odnosno da će Plimut pobediti uz tri ili više golova na meču.

I na kraju berlinski gradski derbi u nemačkoj regionalnoj "Nordost" ligi između Dinama i Viktorije. Dinamo je peti na tabeli sa 40 bodova iz 24 kola, a Viktorija je deveta sa šest bodova manje. Naš predlog je jedinica, uz tri ili više golova, odnosno tip 1&3+.

Način znate, odete na AdmiralBet, u dnu strane piše "tiket", kliknite i pred vama će biti bonus tiketi. Broj ovog je +633, kvota uvećana kao što vidite sa 30.43 na 35.

Ne propustite