Borba za besplatne spinove je počela!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.01.2023.
12:26
Izvor: Sportske.net

Do nedelje do ponoći možete da osvojite 50 besplatnih spinova za slot igru Ugly Duckling

Povezane vesti

Diamond Tales: The Ugly Ducklingje nova slot igra od Greentube-a bazirana na poznatoj bajci o ružnom pačetu, koja će na kraju nedelje doneti 50 besplatnih spinova za 50 najupornijih igrača!

Kako biste se priključili promociji, potrebno je da se registrujete na AdmiralBet.rs sajtu i zaigrate Ugly Duckling. Igrači se rangiraju prema broju odigranih spinova na ovoj slot igri, pa ako se nađete među igračima koji su ove nedelje izvrteli najviše, 50 besplatnih spinova je Vaše.

Kad je reč o samoj igri, u pitanju je 5x4 slot sa 40 linija isplate, upotpunjen multiplikatorima i bonus rundama koje mogu višestruko da uvećaju Vaš dobitak.

Promocija Igra nedelje se završava 29. januara u ponoć, tako da je sada pravi trenutak da zaigrate i ostvarite početnu prednost u odnosu na druge igrače, što će Vam obezbediti mesto među 50 najboljih.

Pored ove promocije, danas je startovao i Rulet turnir uživo sa fondom od 1.000.000 dinara, a u toku je i Playson Non Stop Drops promocija, čiji nagradni fond iznosi neverovatnih 1.000.000 evra.

Ne treba zaboraviti ni na Kišu freebeta u igri Aviatorkoja je najavljena svakog dana u narednom periodu, kao ni 40.000 bonusa dobrodošlicena prvi depozit. Ostale aktuelne promocije možete pronaći ovde.

Ukoliko još uvek nemate AdmiralBet nalog, lako ga možeteotvoriti i verifikovati u svega nekoliko koraka. Odmah nakon toga stići će Vam i specijalni bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 dinara, bez depozita, koji možete koristiti odmah.

Priključite se novom izazovu, pomozite ružnom pačetu da postane lepi labud i osvojite besplatne spinove iz bajke!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak