BORITE SE ZA 3.000.000 DINARA SVAKOG DANA DO KRAJA GODINE

Autor: Mladen Heleta
subota 16.12.2023.
20:35
Izvor: Sportske.net

Deluje lakše nego što jeste, ali samo pravi poznavaoci znaju trik.

Povezane vesti

Nova godina se bliži, praznična atmosfera je svuda oko nas, a predstoji nam i kulminacija domaćih fudbalskih prvenstava koja će se igrati po zgusnutom rasporedu. Već ovog vikenda nas očekuju uzbudljivi dueli, pa će u subotu sve oči biti usmerene na derbi dva Atletika, kada od 16.15 časova Atletik iz Bilbaa dočekuje Atletiko Madrid.

Nešto kasnije, od 21 čas Barsa gostuje Valensiji, a uzbudljivi dueli širom Evrope se nastavljaju i u nedelju. Najpre se od 15 časova  sastaju Arsenal i Brajton, dok od 16.15 igraju Real Sosijedad i Real Betis. Malo nakon toga, od 17.30 časova, na programu je derbi severoistoka Engleske u kojem Liverpul dočekuje Mančester junajted, da bi bogat fudbalski program ovog vikenda zatvorili Lacio i Inter duelom koji je zakazan za 20.45 časova.

Sjajan sportski program je prepoznala i kladionica AdmiralBet koja je pripremila novu promociju za sve ljubitelje fudbala. Naime, svakog dana od 15. do 30. decembra 10 igrača koji pogode najveću ukupnu kvotu kladeći se da će na meču u oba poluvremena pasti od 1 do 3 gola će podeliti 200.000 dinara u freebetu, što znači da će do kraja godine biti podeljeno čak 3.000.000 dinara, ali to nije sve!

Svi ljubitelji liga petice i najkvalitetnijeg evropskog fudbala ove sezone mogu da učestvuju u Master ligi, koja im donosi borbu za 100.000 dinara nedeljno, dok poznavaoce engleskog fudbala očekuju uvećane kvote na celokupnu ponudu engleske Premijer lige i Čempionšipa.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Pogledaj ponudu, izaberi mečeve koji će doći 1-3I&1-3II i naplati svoje poznavanje fudbala tokom praznika!

Ne propustite