CRVENO-BELE OČEKUJE MEČ SEZONE

Autor: Lazar Nikolić
utorak 28.11.2023.
16:15
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda gostuje Jang Bojsu u meču koji može da odluči sve evropskom proleću.

Povezane vesti

Nakon poraza od aktuelnog šampiona Evrope, Mančester Sitija, i Lajpciga, Crveno-beli protiv Jang Bojsa traže prolaz u eliminacionu fazu Lige Evrope. Meč se igra u Bernu i na programu je od 21 čas, a prošli duel ovih ekipa je okončan bez pobednika, sa rezultatom 2:2, zahvaljujući golu Osmana Bukarija pred sam kraj meča.

 Poraz u Bernu bi Baharovu ekipu zakucalo za dno tabele, bez šanse da se domogne trećeg koje bi obezbedilo evropsko proleće. Zvezda je trenutno treća u grupi, sa jednim osvojenim bodom, koliko ima i Jang bojs, ali uz bolju gol razliku, koja bi mogla da bude od ključnog značaja ukoliko i u Švajcarskoj bude nerešeno. U slučaju nerešenog rezultata, odluka o tome ko će u Ligu Evrope bi bila odložena za poslednje kolo koje je na programu 13. decembra, kada u Beogradu gostuje Mančester Siti.

 Zvezda i Jang Bojs su do sada odigrali pet mečeva - četiri puta je bilo nerešeno, uz jednu pobedu Crveno-belih iz 2004. godine. Duelima iz 2019. godine, kada je u Bernu bilo 2:2, a u Beogradu 1:1, Zvezda je zbog gola više u gostima drugi put u istoriji plasirala u grupnu fazu Lige šampiona, te se može reći da su njeni navijači već navikli da “slave remije“ sa višestrukim šampionom Švajcarske.

 Pobeda na večerašnjem meču bi Crveno-bele stavila u odličnu poziciju uoči početno kolo, a kako bi slavlja bilo još veće kladionica AdmiralBet je za svoje igrače spremila najveću kvotu na pobedu Zvezde u Srbiji, ali to nije sve! Naime, s obzirom da ove nedelje i košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Efesa na svom terenu, AdmiralBet je skrojio bonus tiket pod imenom Evropska Zvezda. Reč je o tiketu na kojem su iskombinovane pobede fudbalera u Bernu i košarkaša u petak u krcatoj Areni, a tu je i još jedan bonus tiket za okršaj u Bernu čija kvota iznosi više od 100.

 Pored toga, AdmiralBet je spremio i dodatne promocije, kao što je promocija Šampionski prelazi koja donosi fantastične kvote na prelaze u Ligi šampiona, uz nagradu u iznosu od 50.000 dinara u freebetu, koju će osvojiti igrač sa najvećom pogođenom kvotom na tiketu, bez obzira na ishod tiketa. Nisu zaboravljene ni LE i LK, za koje je aktuelna promocija Goleador, gde ćete navijati za pune mreže i još jednu nagradu od 50.000 dinara, a tu su i jake kvote za vodeće evropske lige koje donose brze dobitke. Naime, pored standardne ponude, tu su specijali na kojima možete da se kladite i na strelca gola u prvih 10 minuta ili da li će obe ekipe postići gol do 15. minuta, a kvote za ove događaje su bombastične.

 Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

 Šta očekujete od okršaja u Bernu? Da li su Baharovi igrači dorasli izazovu? Pogledajte kompletnu ponudu i uživajte u najkvalitetnijem fudbalu uz AdmiralBet!

Ne propustite