Daj gol - Biće golova u Rimu, igrajmo i na TSC!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.09.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Može li TSC do gola?

Povezane vesti

5463 West Ham - TSC Backa Topola GGII (3.95)

Možda je TSC potcenjen? Trenutno prvoplasirana ekipa Super lige Srbije igra odlično, ovo im je prvo učešće u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja i nemaju prevelikog opterećenja u Londonu protiv "Čekićara", ukoliko budu igrali na svom najvišem nivou mogu i do gola. Videćemo u kakvom će sastavu početi Vest Hem, teško da će u najjačem, Dejvid Mojes bi mogao malo i da rotira zbog pregustog rasporeda u svim takmičenjima. Posebno je to slučaj jer idu u goste Liverpulu u nedelju, samo par dana posle meča sa timom iz Bačke Topole. Možda da očekujemo da se oslobode u nastavku, obično tako biva sa klubovima koji su željni dokazivanja, pa zašto ne bismo videli i goleadu u drugom poluvremenu? To je naš tip, kvota je fantastična.

5351 Lazio - Atletico Madrid GG (1.79)

Oba tima su imala groznu nedelju iza sebe. Atletiko je prekinuo crni niz Valensije, izgubili su na "Mestalji" i pored činjenice da su imali dve trećine utakmice loptu u svom posedu, nije vredelo i izgubili su sa 3:0. Sa druge strane, ranjen je i Lacio, oni su u meču protiv Juventusa u kom je Vlahović briljirao bojkotovali medije posle utakmice zbog odluka sudija, čini se da su se previše opteretili tim mečom. Podjednake šanse za oba tima, veoma je teško predvideti konačan ishod, pa je možda bolje igrati na golove jer Atletiko nije više onako tvrd kao nekada.

5356 PSG - Dortmund GGII (2.70)

Čekamo i dalje formu Pari Sen Žermena, oni su izgubili od Nice pre par dana, ranjivi su u odbrani i to je činjenica, a čeka se da proradi Mbape koji je propustio čitavu predsezonu. Čini se da ovaj Pari Sen Žermen nije kvalitet nekih prethodnih, ali imaju kvaliteta, imaju jednog od najboljih na svetu u napadu, ali je preko potrebno uigrati odbranu i Dortmund bi to mogao da iskoristi. Daleko od toga da i klub iz Nemačke briljira, ali forma im je u uzlaznoj putanji i od njih očekujemo makar jedan gol na meču. Malen je u fantastičnoj formi, postigao je već četiri gola ove sezone za Borusiju i ova sezona bi mogla da bude njega, a na pravom ispitu će biti u Parizu.

Ne propustite