Daj gol - Goleada u Majamiju, Norvežani su uvek u modi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.07.2023.
19:00
Izvor: Sportske.net

Očekujemo veliki broj golova na sledećim utakmicama.

Povezane vesti

9587 Inter Miami - Austrin 3+ (1.75)

Sedam mečeva ne znaju kako se osvaja bod fudbaleri Intera iz Majamija. Čekaju Mesija, ali bi trebalo da zaigra prvu utakmicu za svoj novi tim tek 21. jula. Bore se da ostvare bod, Ostin je nova prilika i čini se da je možda i došlo vreme. Ili će se prekinuti dve serije, ili će se nastaviti obe, jer je i Ostin u seriji od dve uzastopne pobede. Očajna je odbrana domaćih, primili su makar gol na 18 od poslednjih 20 mečeva. Ono što je sigurno jeste da će biti golova, Ostin je na poslednjih 6 mečeva bio efikasan i ne samo to, primali su i oni golove, pa je bilo 3+ na svakom od tih mečeva. Zato je pametnije igrati na golove, nego na konačan ishod.

9626 Lillestrom - Tromso 3+ (1.82)

Trenutno drugoplasirani tim norveškog šampionata gostuje "pticama", biće to putovanje sa severa na jug Norveške, ali daleko je to od nečega na šta nisu navikli fudbaleri Tromsa. Gosti su zaista u sjajnoj formi, dokazali su to u ovom delu šampionata gde su vezali četiri pobede u prvenstvu, prethodno su odigrali sasvim dobro protiv glavnog favorita za titulu, Bodo-Glimta. Vegard Erlien je u fantastičnoj formi jer je postigao 3 gola na poslednja dva meča, dao je dva gola i u bitnoj utakmici protiv Bodo-Glimta u šampionatu i teško ga je zaustaviti. Domaćin igra na gol više, njihov je problem kada naiđu na timove koji se brane, a Tromso baš i nije takav. Dakle, očekujemo golove i predlažemo da izbegnete konačan ishod.

9624 Haugesund - Odd 1+I&1+II (1.78)

Ozbiljna forma Oda, konačno su uspeli da pronađu dobitnu kombinaciju, dobili su dve utakmice uzastopno iako su uglavnom bili u podređenom položaju. Promenjena je taktika, trener Johansen je uspeo da utegne odbranu i Molde i Ham Kam nisu uspeli da postignu niti jedan gol u poslednja dva susreta ovog tima. Samopouzdanje je na visokom nivou, ali teško da i treću uzastupnu utakmicu mogu da izdrže bez primljenog gola, posebno zbog činjenice da Haugesund igra na gol više kada je domaćin. Vole oni i da prepuste loptu protivniku i da sačekaju kontru, recimo da se Sanderfjord nije dobro proveo iako je stvarao šanse protiv njih. Očekujemo neizvestan duel, ali i golove u oba poluvremena, makar po jedan.

8292 Norrkoping - Hacken GGI v GGII (1.91)

Interesantna je ekipa Norkopinga, mogu da iznenade daleko jače od sebe, ali mogu i da potonu u mečevima gde svi očekuju pobedu. Sada im u goste dolazi trećeplasirana ekipa prvenstva Švedske, ekipa Hakena. Nisu domaći u dobroj formi, i pored odličnog starta prvenstva. Sada su u sredini tabele, dok je Haken tim koji je u fantastičnoj formi. Vezali su tri pobede, formu su održavali protiv Đurgardena za vreme pauze, a očekujemo neizvestan duel. Ipak, očekujemo golove, nemojte se čuditi ako domaćin bude prilično raspoložen jer ima motiva da se dokaže protiv tima koji je vrlo ozbiljan ove sezone. Gosti jesu kvalitetniji, ali treba to da dokažu. Miriše na remi, ali valjda izbeći igre na konačan ishod.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak