Daj gol i tačan rezultat - Bornmutu i Totenhemu je suđeno 2:3!

Autor: Lazar Nikolić
subota 26.08.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

A znamo i gde će biti golova.

Povezane vesti

Tačan rezultat

1005 Bournemouth – Tottenham 2:3 (19.00)

Utakmice engleske Premijer lige često nam donose pravi spektakl, a kada su se u poslednjoj sezoni sastajali ovi protivnici prštalo je na sve strane i u oba meča rezultat je bio identičan 2:3.  Potpuno šokantno „trešnjice“ su slavile u Londonu, a „pevci“ se revanširali. Odličan je Totenhem bio u poslednjem kolu i savladao Mančester junajted sa 2:0, tako pokazaom da se navikava na život bez Harija Kejna. Na durgoj strani Bornmut je na premijeri remizirao sa Vest Hemom, da bi u prošlom kolu na „Enfildu“ poveo sa 0:1 imao šanse da udvostruči prednost, a onda izgubio sa 3:1. Oba tima imaju napadački potentne fudbalere, a ako budu raspoloženi mogla bi se nastaviti tradicija i gosti ponovo slave u goleadi sa 2:3.

Daj gol

1010 Brighton – West Ham GG&4+ (2.50)

Najprijatnije iznenađenje na startu Premijer lige, i uz šampiona Mančester siti i prvog pratioca Arsenal, jedini tim sa obe pobede je Brajton. „Galebovi“ igraju poletnu i efikasno. To potvrđuju ubedljive pobede od po 4:1 protiv Lutona i Vulvsa. Sa druge strane Vest Hem je u prošlom kolu potpuno nadigrao Čelsi i slaivo kod kuće sa 3:1. Nema sumnje da obe ekipe lako postižu golove i više računa obraćaju na napad. Zbog toga verujemo pravi festival golova, bar po jedan na obe strane i ukupno najmanje četiri pogotka na meču.

1425 Borussia Monchengladbach – Bayer Leverkusen GG&4+ (2.28)

Menš je u prošlom kolu odigrao utakmicu koja će se pamtiti i remizirao protiv Augzburga u gostima, bilo je 4:4, a u prvom poluremenu bilo je 3:3 u potpunoj „ludnici“. Na drugoj strani Ćabi Alonso je od Leverkuzena napravio „mašinu za golove“ i napadački fudbal. Igraju „farmaceuti“ sjajno pod komandom legendarnog Španca, a to je potvrdio i trijumf protiv osvajača Superkupa Nemačke Lajpica od 3:2 na startu Bundeslige. Sada se nadamo još jednom spektaklu u režiji ove dve ekipe i uvereni smo da će mreže biti „pune“.

Ne propustite