Daj gol, katanac i tačan rezultat - Još četiri tipa za uspešnu nedelju

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.01.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Odlične kvote u AdmiralBetu.

Povezane vesti

 Daj gol

5967 Gaziantep - Bodrumspor 3+ (1.84)

Domaćin ovog meča igra slabu sezonu, daleko su od vrha i ne samo to, predstoji im velika borba za opstanak iako je bilo naznaka u nekim prethodnim mečevima da imaju kvalitet i za daleko više. Pre par dana su izgubili od Fenerbahčea i to dosta teže nego što je bilo ko očekivao. Njihovi gosti su drugoligaši, ali među najboljima su u svom rangu. Nema tu mnogo razlike u kvalitetu, ali definitivno da očekujemo da Gaziantep ispuni očekivanja i plasira se u narednu fazu, odnosno u osminu finala. Golove očekujemo, pitamo se samo da li će domaćin izaći u najjačem sastavu, a pored konačnog ishoda na domaće, mislimo da će biti više od tri gola na ovom meču. Ipak, nećemo previše rizikovati.

Katanac

5671 York - Dorking 0-2 (2.12)

Idemo do petog ranga engleskog fudbala, u Jorku su specijalisti za remije, čak 12 ove sezone od 27 odigranih mečeva i moraće da počnu da pobeđuju ukoliko žele da se nađu u gornjem domu i ukoliko žele miran završetak sezone. U ovom trenutku imaju samo tri boda više od tima koji se nalazi u zoni ispadanja, Dorking ima samo bod više i ova utakmica bi mogla mnogo toga da odluči kada je dalji tok prvenstva u pitanju. Dorking je napadački veoma slab, četiri poraza u poslednjih pet mečeva, pa je realnost da očekujemo ne više od jednog gola sa njihove strane. Jork nije izgubio poslednjih pet mečeva, ali znate već, četiri su nerešena, ukoliko opet odigraju nerešeno razočaraće svoje navijače. Mi smo sigurni da ovde neće biti mnogo golova, možda jedan odluči pobednika.

5977 Basaksehir - Boluspor Tim2 bez gola (1.83)

Nije prošlo vreme Bašakšehira i to je jasno, plaćaju ceh samo slabom početku sezone, a od 2. decembra ne znaju za poraz, vezali su i dve pobede u okviru domaćeg prvenstva i nadaju se da će bez problema stići do naredne runde Kupa Turske. Imaće i nešto lakši posao za razliku od nekih drugih timova, makar na papiru je tako. Boluspor je prosečna ekipa druge lige Turske, ekipa koja je postigla, verovali ili ne, samo 14 golova ove sezone i teško da možemo očekivati da načnu mrežu nekadašnjeg šampiona Turske. Zbog toga smo skoro sigurni da domaćin neće dozvoliti da primi gol tek tako, jedino čista sreća ili neka teža nemarnost domaćih fudbalera može dovesti do gola za goste. Problem može biti i opuštanje pred sam kraj utakmice, ali ne verujemo da će i domaći postići veliki broj golova. Eto i našeg tipa.

Tačan rezultat

6129 Maccabi Tel Aviv - Hapoel Tel Aviv 2:0 bilo kada (1.77)

Očekivali smo od Makabija da savlada u derbiju Haifu, očekivali smo i da dobiju prethodni meč protiv Bnej Reine, ali ništa se od toga nije desilo, naprotiv. Jasno je da imaju kvalitet, briljirali su do sada i potreban je potpuni fokus pred veliki duel protiv gradskog rivala. Način da se izađe iz krize jeste rad, u Makabiju su spremni da dokažu svima da su najbolji tim lige u ovom trenutku i da rezultati iz prvog dela sezone nisu bili slučajnost. Hapoel nema pobedu već neko vreme, dva uzastopna poraza i šest primljenih golova za njih nisu ohrabrujući pred gostovanje trenutno prvoplasiranom timu prvenstva koji mora da zaigra bolje. Ako se pitate šta je najbolji tip, možda da će u bilo kod trenutku biti 2:0 za domaćina.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak