Daj gol - Liverpul ide u GG

Autor: Milovan Longinov
sreda 01.11.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Gde padaju golovi u ovom kolu?

Povezane vesti

9658 Bournemouth - Liverpool GG (1.74)

 

Svašta se dešavalo u Liverpulu, tačnije, u porodici napadača Luisa Dijaza, Kolumbijac je imao problem sa otmičarima koji su oteli njegove roditelje, sve se to odražava i na ekipu koja ne može na miru da se pripremi za novu utakmicu. Sa druge strane, ekipa igra odlično, Klopova mašinerija je postigla deset golova na poslednje tri utakmmice gde su i zabeležene tri pobede i jasno je da su favoriti, ali gore pomenuta činjenica nikoga ne ostavlja ravnodušnim. "Trešnjice su bile u seriji slabih rezultata što je prekinuto u duelu protiv Barnlija, oni će sigurno u duel sa Liverpulom ući u jakom sastavu, dok će Klop mešati karte. u svakom slučaju, "dvojka" je realnost, ali su i golovi.

 

1695 St Johnstone - Kilmarnock GG (1.92)

 

Gosti su u seriji od dve pobede, odmah su podigli očekivanja i žele plej-of jer su četvrti na tabeli, ali uz utakmicu više od Dandija i Madervela. Idu u goste ekipi koja ne zna za pobedu od početka šampionata i ne samo to, Sent Džonston je postigao samo tri gola na devet utakmica. Ne može se reći da su bilo koga nadigrali i da su zaslužili neku pobedu, "kili" je u dobroj formi i trebalo bi da naprave dobar rezultat na ovom gostovanju. Verujemo, ipak, da bi domaći mogli makar do jednog gola i da je vreme da im napad proradi, ali u pobedu, baš, baš teško. Naša odluka je igra na golove jer ne mogu baš domaći da "poste" toliko dugo.

 

1692 Hearts - Livingston Tim1 2+ (1.83)

 

Nema pobede već neko vreme i za jedne i za druge, zapravo, nema ni boda od 7. oktobra kada su i jedni i drugi uspeli da otkinu po bod. Ipak, veće šanse dajemo domaćinu koji je odigrao dobar meč protiv Rendžersa, ne verujemo da su toliko istrošeni, i emotivno i fizički, poraz koji je usledio je stvar njihovog manjka koncentracije u finišu. Branili su se svim silama i uspevali u tome, protiv Livingstona moraju i da napadnu i to je šansa da njihovi napadači konačno dođu do izražaja. Gosti ne stvaraju mnogo šansi, ali su veoma opasni iz prekida i to je njihov način, imaju par veoma visokih fudbalera, ali im brzina nije nešto na šta se oslanjaju u napadu. Očekujemo da domaćin postigne makar dva gola na ovoj utakmici i da konačno zaigra onako kako se od njih očekuje.

 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak