Daj gol - "Svrake", ali i Tvente i Cirih

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.12.2023.
01:00
Izvor: Sportske.net

Koji su mečevi od kojih očekujemo goleade?

Povezane vesti

1013 Newcastle - Fulham GG3+ (1.96)

Bogate "svrake" nisu uspele da stignu do drugog kruga, nisu ni do Lige Evrope, što je veliki problem za taj tim. Porazi od Totenhema i prethodno od Evertona su dodatno zakomplikovali situaciju u tom klubu i sada je pobeda velika obaveza. Ono pitanje koje se postavlja jeste da li Njukasl ima snage da odigra svih 90 minuta na visokom nivou, što je svakako potrebno da bi se igralo protiv Fulama koji je sasvim solidan i ove sezone i koji se nekako navikao na život posle Mitrovića. Očekujemo golove, retko kad je drugačije kad igraju ova dva tima.

1911 Sparta Rotterdam - Twente Tim2 2+ (1.81)

Ako pogledate poslednjih pet mečeva Sparte, videćete sistem toplo-hladno, ali naopako, kod kuće igraju loše, na strani dobro. Tim iz Enšedea juri Ligu šampiona ovoga puta i ima ozbiljne namere, u solidnoj su formi i popravili su se za razliku od prethodnog meseca kada je išlo slabo. U poslednja dva susreta postigli su sedam golova, očekujemo makar dva na ovom gostovanju jer su favoriti protiv Sparte koja je takođe u gornjem delu tabele, ali ako pogledamo kvalitet jednih i drugih, jasno je zašto veće šanse dajemo gostima.

2118 St. Gallen - Zurich 3+ (1.75)

Hteli su da se umešaju u borbu za titulu, a onda su ih Bazel i Jang Bojs spustili na zemlju. Sent Galen nije tim za titulu, a da li ćemo to još jednom dokazati u derbiju protiv Ciriha, ostaje da vidimo u subotu. Oba tima imaju moranje pobede jer samo tako mogu da ostanu u trci za zahuktalim Jang Bojsom. Vintertur je naneo težak poraz Cirihu u prethodnom duelu i moraće daleko bolje ukoliko misle da pobede na "Kubunparku". Nama izgleda kao da će biti nerešeno, ali odlučićemo se za golove ovoga puta.  

Ne propustite