Dan 13 EP - Orlovi se vraćaju kući, čeka se rasplet grupe E i F

Autor: Nemanja Janošev
sreda 26.06.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Poslednji dan grupne faze je pred nama!

Povezane vesti


 

Reprezentacija Srbije se juče remijem protiv Danske oprostila od Evropskog prvenstva, ali trka za šampiona Evrope se nastavlja. Najpre se od 18 časova odlučuje o sudbini grupe E u kojoj sve četiri reprezentacije imaju po 3 boda. U direktnim duelima će o prolasku dalje odlučivati Slovačka i Rumunija, te Ukrajina i Belgija.

 

Rumunija i Belgija se zbog gol-razlike nalaze na prva dva mesta u grupi E, dok će rasplet grupe F početi od 21 čas. Jedini siguran učesnik nokaut faze iz grupe F je Portugal, koji je prethodno savladao Češku i Tursku, ali će Gruzija pokušati da priredi senzaciju protiv Selasaa. Češka i Turskaće kako stvari stoje najverovatnije odlučivati ko će grupnu fazu završiti na drugom mestu, ali borbeni Gruzini će svoju šansu vrebati iz prikrajka.

 

Još jedan uzbudljiv dan na Euru je pred nama, a kako bi dodatno uživali u sjajnim utakmicama, AdmiralBet je spremio30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana do kraja prvenstva.Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene, a ne treba zaboraviti ni Pojačane kvote, podvučene žutom bojom, koje su dostupne za sva veća takmičenja.

 

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije.

 

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

 

Šta mislite, ko su finalni učesnici nokaut faze Evropskog prvenstva?

Ne propustite