Do istorijskog rekorda uz pomoć AdmiralBeta!

Autor: Boris Jovanović
utorak 22.03.2022.
11:18
Izvor: Sportske.net

Kragujevčanin Srđan Ristić će pred sugrađanima napasti novi Ginisov rekord!

Povezane vesti

AdmiralBet kompanija koja promoviše sport, i podrška je kako velikim sistemima, tako i pojedincima koji pomeraju granice, stoji iza novog, zanimljivog, poduhvata.

Srđan Ristić iz Kragujevca je već ušao u Ginisovu knjigu rekorda prošlog oktobra. On je za sat vremena uradio 423 sklekova i zgibova i tako napravio ono što pre njega nikome nije uspelo. To je i rezultat izuzetne posvećenosti treninzima, zahteva ogromnu pripremu i odricanje pa je uspeh tim veći, jer ovo nije običan rekord. 

Ovaj nekadašnji najbolji sportista Vojske Srbije kreće u novi poduhvat.

Ristić će u nedelju 27. marta, od 17 časova, na istom mestu, u Hali Gordane Goce Bogojević, kao i pre pola godine, napasti novi rekord, u broju sklekova na dva prsta u samo jednom minutu. I ne samo on, još petoro takmičara će probati da obori rekord u drugim poduhvatima.

Zanimljivost je da je rekord je svojevremeno držao Brus Li sa 53 sklekova, trenutno je 58, a videćemo do kog broja će stići i Srdjan Ristić. 

AdmiralBet stoji iza Srđana u njegovim naporima, ujedno akcija ima i humanitarni karakter, ulaz će biti dobrovoljni prilog za lečenje sugradjanki Andjele i Kaline.

Srđan je ovim još jednom pokazao kakav je čovek, a AdmiralBet se kao i uvek pobrinuo da podigne ulog. Naime, svaki Srđanov sklek biće nagrađen sa po 1000 dinara, kako bi se prikupljena suma povećala.

AdmiralBet i Srđan Ristić pozivaju Kragujevčane da ispune dvoranu u Velikom Parku i budu deo stvaranja istorije. Rekordi postoje da bi se rušili, obarajmo ih zajedno!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak