Dopunite vaš AdmiralBet nalog putem IPS QR koda

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.05.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Najbrži način uplate je dostupan!

Povezane vesti

Koliko se puta desilo da ste u žurbi i da niste stigli da uplatite tiket u omiljenom lokalu, a da tačno znate koja kombinacija je dobitna? Tih situacija će od sada sigurno biti manje, jer od sada svoj AdmiralBet nalog možete dopunite putem IPS QR koda.

Reč je o sistemu za instant plaćanja koji je uveden od strane Narodne banke Srbije 2018. godine, a glavna prednost ovog metoda mogućnost prenosa novca sa jednog bankovnog računa na drugi u roku od nekoliko sekundi. Od sada će svi ljubitelji sportskog klađenja i slot igara moći svoje AdmiralBet korisničke naloge da dopune putem IPS QR, brzo, lako i potpuno besplatno.

Ne morate više da popunjavate uplatnice, odlazite do banke, pošte ili AdmiralBet lokala, dovoljno je da se ulogujete na svoj AdmiralBet nalog i kliknete na sekciju “Uplata”. Nakon toga izaberite opciju “IPS plaćanje”, odaberite banku u kojoj imate otvoren račun i unesite iznos koji želite da uplatite. Kada ste sve to uradili ostaje samo da potvrdite uplatu, a sredstva će biti istog trenutka biti prebačena na igrački nalog i biti dostupna za igru.

Ova usluga, kao i usluga dopune naloga putem AltaPay, PaySpot ili A Vaučer platnih sistema, je dostupna svim igračima sa otvorenim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prve tri uplate depozita sa sobom povlači i 500% bonusa u visini do 300.000 dinara.

Ulogujte se, dopunite svoj nalog i nastavite igru!

Ne propustite