Drim-tim AdmiralBet nadmoćan na turniru u malom fudbalu!

Autor: Boris Jovanović
utorak 23.07.2024.
13:12
Izvor: Sportske.net

Prošetali se do titule!

Aleksandar Đorđević
Aleksandar Đorđević

Povezane vesti

Nismo ni sumnjali. 

Tim AdmiralBeta je nadmoćno trijumfovao na noćnom turniru "Rača 2024" koji je privukao veliki broj ekipa.

Ipak, nadmoćni tim naše kompanije se prošetao, ubedljiva pobeda u finalu od 6:2 protiv Arkona je dokaz u prilog toj tvrdnji.

Kakav drugačiji ishod očekivati, kada je AdmiralBet bio sastavljen od takvih majstora kao što su Boba Rajčević (rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije i učesnik šest prvenstava Evrope), Cipi Kocić, jedan od najboljih futsalera svih vremena na ovim prostorima, kapiten reprezentacije Marko Pršić, Stefan Rakić, "Falkao" Rašić, Pavlović, Petrašević, Šljukić, Lazić, Matijević, Petrov i golman Petar Nikolić koji je proglašen za najboljeg na turniru.

AdmiralBet je na putu do finala dobio Caffe Fakultet, remizirao sa Alustilom Adrovci, u top 16 fazi su sa 8:0 dobili ekipu Ubrzanja. Od četvrfinala je takođe sve išlo glatko, dobijen je Futsal News Serbia sa 6:2.

Aleksandar Đorđević

Za finale je pobeđena ekipa Stil Mont Rače sa 5:1 i na kraju kako rekosmo još jedna domaća ekipa, Arkon Rača.

Dakle, 29 golova u pet mečeva, četiri pobede i remi (jedan meč je dobijen sa službenih 5:0) i pobeda. Rekli smo, Petar Nikolić je najbolji golman na takmičenju. Pobednička ekipa je dobila nagradu od 500 000 dinara, a ljubitelji fudbala su imali priliku da vide prave majstore futsala na delu.

Većina ovih igrača je pronela slavu Ekonomca koji je najuspešniji futsal klub na ovim prostorima u našem veku.

Ne propustite