Dva finala pre finala i mnoštvo iznenađenja - Evo šta nas očekuje u četvrtinalu EURA

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.07.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Ulazimo u najuzbudljiviju fazu Evropskog prvenstva!

Povezane vesti

Evropsko prvenstvo ulazi u svoju završnicu, sa četvrtfinalnim utakmicama koje obećavaju uzbuđenje i neizvesnost za sve ljubitelje fudbala. Dosadašnji tok takmičenja doneo mnoštvo spektakularnih mečeva, a sada se fokus pomera na četiri ključna duela koji će odrediti ko će se naći na korak od finala.

Prvi meč četvrtine finala nam donosi međusobni duel između Španije i Nemačke, dve najtrofejnije selekcije u istoriji EP. Domaćin je do četvrtfinala stigao nakon pobede nad Danskom od 2:0, i to nakon što je VAR sprečio vođstvo Skandinavaca. Sa druge strane, Crvena furija je najviše pokazala do sad na celom turniru, a u osmini finala je protiv Gruzije imala i najlakši posao.

Ovaj meč je na programu od 18 časova, a nakon ovog okršaja, od 21 čas, nas očekuje repriza finala Eura 2016. godine u kojem se sastaju Portugal i Francuska. Selesao je zahvaljujući svom golmanu izbegao senzacionalnu eliminaciju protiv Slovenaca u osmini finala, a nastup izabranika Roberta Martineza na ovom turniru dosta podseća na nastup na Evropskom prvenstvu 2016. godine. Kad je reč o Trikolorima, Mbape i ekipa su se u četvrtfinale plasirali nakon što su slomili otpor Belgije, ali Francuska i dalje nije dala gol iz igre na turniru.

Definitivno je pred nama još jedan uzbudljiv dan na Euru, a pored spektakularnih duela, kako bi dodatno uživali u sjajnim utakmicama, kladionica AdmiralBet je spremila EURO tip – novu igru koja se može igrati na sajtu AdmiralBet.rs i nalazi se odmah pored bonus tiketa. Reč je o igri u kojoj možete da sastavite tiket po svojoj meri, kladeći se na uzbudljive predikcije u kojima možete da povezujete više različitih događaja na jednoj fudbalskoj utakmici. Celokupna ponuda je vezana za EURO 24, a kvote mogu narasti i do 1.500, kao što je slučaj za meč Engleska – Švajcarska.

Pored toga, do kraja prvenstva vas očekuje 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, a ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene. Ne treba zaboraviti ni Pojačane kvote, podvučene žutom bojom, koje su dostupne za sva četiri četvrtfinalna duela, kao i sva veća fudbalska takmičenja.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, ko ide u polufinale Evropskog prvenstva?

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak