Džoker ima 243 načina da nagradi igrače!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.06.2023.
13:38
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta očekuje igrače uoči velike borbe.

Povezane vesti

Od kada je počeo plej-of NBA lige sav fokus je usmeren na jednok Džokera, Nikolu Jokića, međutim on nije jedini džoker koji je spreman da asistira igračima. Ove nedelje, za Igru nedelje je izabrana slot igra Respin Joker 243, koja će sa 50 besplatnih spinova nagraditi 50 igrača koji su do 11. juna izvrteli najviše spinova.

Što se tiče samog slota, Respin Joker 243 je jedna od najpopularnijih Synot igara. Karakterišu je voćna i venecijanska tematika, jednostavan dizajn i brza igra, koja se odvija na 3x5 polja sa 243 linije isplate. U igri postoji i bonus runda, koja se pojavljuje nakon dobitne kombinacije i donosi mogućnost da se duplira ostvareni dobitak, dok maksimalan dobitak može da uveća početni ulog i do 1.250 puta.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite sajt AdmirelBet.rs, zaigrajte Respin Joker 243 i otkrijte ispod koje maske se kriju besplatni spinovi!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak