Evo šta nas očekuje u 180 minuta večitog derbija!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.04.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Prvi put u Srbiji – dupli užitak uoči duplog programa!

Povezane vesti

Dva večita derbiju su na horizontu! Najpre će Crvena zvezda ugostiti Partizan u subotu od 18 časova u okviru 1. kola plej-ofa Superlige, da bi se par dana kasnije, u sredu 24. aprila od 17 časova, večiti rivali sastali i u polufinalu Kupa Srbije.

Zvezda ulazi u plej-of na liderskoj poziciji, sa 7 poena prednosti u odnosu na Partizan, koji je pretrpeo neprijatno iznenađenje na Banovom brdu, protiv Čukaričkog. Sa druge strane, Crveno-beli su uoči 173. večitog derbija savladali Železničar sa 3:0 u poslednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije, a kako javljaju iz kluba, prvi kontingent karta za subotnji okršaj je rasprodate u rekordnom roku. Beogradski rivali su se dva puta sastali ove sezone, a uspešniji su bili izabranici Igora Duljaja, koji su prvo slavili na svom terenu sa 2:1, da bi početkom marta odigrali nerešeno 2:2, iako su Crno-beli imali igrača manje od 74. minuta.

Kad je reč o Kupu, juče je održan žreb za polufinale, na kojem su kuglice spojile Zvezdu i Partizan, dok će u drugom polufinalu igrati Vojvodine i Radnički iz Kragujevca. 174. večiti derbi se takođe igra na stadionu Rajko Mitić, i na programu je u sredu od 19 časova. Branilac trofeja, ekipa Crvene zvezde, je očekivano lako savladala Vršac u četvrtfinalu sa 3:0, dok je Parni valjak svoje mesto u polufinalu izborio nakon boljeg izvođenja penala. Rezultat je bio 1:1 na kraju 90 minuta, ali je Stefan Pirgić, igrač koji je prethodno u 89. minutu doneo izjednačenje Voždovcu, promašio odlučujući udarac u penal seriji.

Uzbudljivih 180 minuta fudbala je pred nama, a sa tim u vidu kladionica AdmiralBet je spremila posebnu ponudu za dva predstojeća večita derbija. Naime, svi igrači koji su registrovani na AdmiralBet.rs mogu da se klade na ovaj dvomeč kao da je reč o jednoj utakmici. Ovako nešto se prvi put viđa prvi put u Srbiji, a kompletnu ponudu možete videti na ovom linku. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku peta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je ove subotu startovala i druga faza promocije Kladijator, koja donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Istražite kompletnu ponudu za 173. i 174. večiti derbi, uživajte tokom svih 180 minuta praznika fudbala i podržite svoju ekipu u borbi za trofej!

Ne propustite