Evroliga - Partizan juri nastavak pobedničkog niza pred domaćom publikom!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 17.10.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Crno-beli protiv ponosa Izraela večeras od 20.05 časova!

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nakon što su u trećem kolu Evrolige trijumfovali protiv Bajerna u prepunoj Areni, Crno-beli večeras imaju priliku da nastave pobednički ritam. Može li Partizan da nadigra Makabi za drugi trijumf u Evroligi?

 

Crno-beli su započeli sa porazima u gostima od Baskonije (82:88) i Real Madrida (86:93), ali su se iskupili pobedom nad Bajern Minhenom kod kuće rezultatom 86:78 u poslednjem kolu. Makabi, sa druge strane, ima dve pobede i jedan poraz, a u poslednjem kolu savladili su Anadolu Efes sa dva poena razlike (93-91).

 

Zanimljivo je da je odnos pobeda i poraza između Partizana i Makabija izjednačen (8:8), a domaći teren se u prethodnim susretima činio presudan. Ponos Izraela za sada postiže impresivnih 87 poena po meču, dok Crno-beli 84,7 poena, što garantuje pravu košarkašku borbu i puno poena.

 

Pratite meč uz AdmiralBet i uživajte u specijalnim evroligaškim kvotama! Hoće li Hermanson postići 20+ poena i dodati 5+ asistencija sa kvotom 13 ili Vilijams ostvariti 15+ poena i 10+ skokova sa sjajnom kvotom 21? Za one koji prate Boldvina, tu je specijal sa 25+ poena gde je kvota 7! Pogledajte i mnoge druge!

 

 

Za dodatnu zabavu pogledajte Alley-oop specijale i pokušajte predvideti da li će timovi postizati poene u 1. minutu, uključujući trojke i zakucavanja! Uz ove fantastične opcije, AdmiralBet vam nudi i 20% freebeta na prvi depozit nakon 6 pogođenih parova. Kliknite ovde i registrujte se na AdmiralBet platformi – jednostavno i brzo, a novoregistrovane korisnike čeka 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot!

 

Uživajte u utakmicama i pokažite svoje znanje o najboljim timovima Evrope!

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Trta
Thursday, 17.10.2024
17:57

"Pred domaćom publikom"? Biće da neko ne zna da je i Makabi domaćin u Beogradu.