Evroligin specijal - Spektakl u Istanbulu i sjajna ponuda AdmiralBeta!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 21.03.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Mnogo mogućnosti, napravite pravi odabir.

Povezane vesti

U odloženoj utakmici 24. kola Evrolige danas se od 18.15 u Istanbulu sastaju Fenerbahče i Olimpija iz Milana.

Domaći su trenutno na petom mestu evroligaške tabele sa skorom 17-11, utakmicom manje i nadaju se da u finišu ligaškog dela takmičenja mogu do četvrte pozicije i prednosti domaćeg terena u plej-ofu.

"Manekeni" su se kasno probudili, vezala je Olimpija šest evroligaških pobeda, bila u najboljoj formi u Evropi sve do prošlog kola kada je četa iskusnog trenera Eitorea Mesine zaustavljena u Madridu od strane Reala. Italijani više nemaju šansu da se domognu Top 8, ali će igrati za čast i ugled protiv velikog Fenera.

AdmiralBet je pripremio sjajne specijale za ovu utakmicu. U fokusu su p dvojica glavnih igrača obe ekipe. Sa jedne strane to su Marko Gudurić i Skoti Vilbekin u redovima Fenera, te Nikolo Meli i Šabaz Nejpir kada su u pitanju gosti.

Potrebno je da naš reprezentativac Marko Gudurić postigne više od 15 poena i na to doda sedam asistencija kako bi pogodili sjajnu kvotu 15.

Gudurićev saigrač Skoti Vilbekin trebalo bi da bude zadužen isključivo za poene, a ako ubaci više od 20 proći će vam opklada na kvotu 4.50.

Američki plej Šabaz Nejprir oduševio je igrama u dresu "manekena". Njegovih 20 poena i sedam asistencija večeras biće dovoljno za kvotu 12.

Dok je Nejpir zadužen za poene i asistencije, uloga glavnog skakača u ekipi Olimpije iz Milana pripada Nikolu Meliju. Ukoliko italijanski reprezentativac ostvari dvocifren broj skokova večeras dobićete osam puta više od uloženog novca.

Ne propustite