Francuska kreće u pohod na Evropu, Belgijanci se nadaju prvom trofeju

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 17.06.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta nam donosi 4. dan Evropskog prvenstva!

Povezane vesti

Četvrti dan Eura je pred nama! I na današnjem programu su tri utakmice u standardnim terminima, od 15, od 18 i od 21 čas. Prvi na teren izlaze reprezentativci Rumunije i Ukrajine, koji se sastaju u komšijskom derbiju, dok se nakon tog susreta sastaju Belgija i Slovačka. Derbi dana se igra u Dizeldorfu, gde će snage odmeriti Austrija i vicešampion sveta, Francuska.

 

Rumuni su se plasirali na Euro posle sjajnog kvalifikacionog ciklusa, dok su Ukrajinci kroz baraž morali da izbore svoje nastup na Euru. Iako Žuto-plavi imaju epitet favorita, naši istočni susredi, Trikolori, su na prethodnim utakmicama pokazali srce i sigurno će želeti da dokažu da se nisu slučajno našli ovde. Kad smo kod grupe E, Belgija slovi za glavnog favorita, iako je opšti utisak da Crveni đavoli nisu dominantni kao prethodnih godina. Belgijanci su poslednji poraz doživeli jop na Mundijali, a sa druge strane, Slovačkim sokolima je ovo treće uzastopno učešće na Evropskim prvenstvima.

 

Kao što je već rečeno, derbi dana se igra između Austrije i Francuske i biće zanimljivo da vidimo šta je bivši strateg Mančester junajteda, Ralf Rangnik, spremio za jedne od glavnih favorita ovog takmičenja, dok je kladionica AdmiralBet priredila nezaboravan provod svim ljubiteljima sporta tokom trajanja prvenstva. Naime, svakog dana tokom trajanja prvenstva možete računati na 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, odnosno 50% freebeta onim danima kada igra Srbija. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu je i nedeljni Lucky Jackpot na virtualima vredan do 2.000.000 dinara.

 

Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

 

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na predstojećem Euru.

 

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

 

Za svakoga po nešto, zar ne? Izaberite svoju avanturu i uživajte u najboljem fudbalu ovog leta u velikom stilu, samo u AdmiralBetu!

 

Ne propustite