Fudbalski tipovi - Imamo za vas kvotu 11.60!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.05.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi...

Povezane vesti

 Prelazi

3273 Etar - Botev Vratsa 2-2 (3.00)

Etar je najslabija ekipa šampionata Bugarske i u to nema nikakve dileme, nisu dokazali da su vredni Prve lige i jasno je odavno da ispadaju. Ipak, u poslednje dve utakmice su dokazali da mogu da pomrse račune mnogima u borbi za opstanak, a Botev iz Vratse je ekipa koja je zaigrala zaista sjajno u poslednja četiri kola jer su uzeli čak deset bodova od mogućih 12. Sada odjednom imaju ozbiljnu šansu za opstanak, ukoliko slave protiv ekipe Etra, izlaze iz zone ispadanja. Botevu je veoma teško postići gol, a pre par nedelja su upravo ova dva tima igrala utakmicu u regularnom delu i slavio je Botev. Jasno ko je favorit.

3793 Hapoel Haifa - Maccabi Tel Aviv X-2 (4.80)

Makabi je novi šampion Izraela, dočekali su titulu jer Makabi iz Haife nije bio na onom nivou od prošle sezone, ali činjenica je da je tim iz Tel Aviva daleko bolji i konkurentniji i da je zasluženo osvojio trofej. I sama završnica sezone im je fenomenalna, u ubedljivo najboljoj formi su od svih učesnika plej-ofa, a u poslednje dve utakmice nisu primili niti jedan gol i nećemo se začuditi ukoliko tako bude i na ovom meču. Hapoel Haifa igra tvrdo u poslednjih nekoliko utakmica i generalno gledano kroz čitavu sezonu, ali nisu toliko dobri u odbrani kao što je Makabi i očekujemo da se to dokaže. Kraj je sezone, moguće da su mnogi u Makabiju mislima na nekim drugim mestima, ali su i ovde favoriti i igraće fudbal da pobede.

3826 Libertad Asuncion - Nacional Asuncion 1-1 (2.46)

Utakmica koja se u Paragvaju ne propušta, u pitanju je derbi dva tima iz prestonice, oba nastala početkom 20. veka i oba sa velikim uspesima iz prošlosti, ali u ovoj sezoni je Libertad nešto kvalitetniji rival. Nacional ima probleme, pretposlednji su u Aperturi, ali su vezali dve pobede i to im daje samopouzdanje pred ovaj gradski derbi. Libertad je izgubio prvo mesto pre par kola, sada ga deli sa Portenjom i po svaku cenu mora da pobedi ako želi da svoji titulu. Čini se da je "kec" realnost, mi ga gađamo iz "keca".

Daj gol

3795 Hapoel Beer Sheva - Maccabi Haifa 3+ (1.85)

Još od kraja marta Ber Ševa igra po istom principu, toplo-hladno, jednu pobedi, narednu izgubi i nikako da izađe iz tog ritma. Do kraja ima još dva kola i poraz u ovom meču bi doveo pod znak pitanja njihov plasman u Evropu koji u ovom trenutku izgleda izvesno jer su na pet bodova više u odnosu na Hapoel Haifu. Makabi iz Haife je, sa druge strane, tim koji je obezbedio drugo mesto, daleko su od titule koju osvaja Makabi Tel Aviv, ali mogu da dokažu da su tim koji daje dosta golova i da se polako vraćaju u onaj ritam od pre godinu dana kada su postizali brdo golova. Uzalud im najbolja gol-razlika, kada nema titule, ali moraju da odigraju jako do samog kraja i takve ih očekujemo protiv Ber Ševe.

3842 Al Fateh - Al Hazem 2+I&4+ (2.91)

Čekaju u Al Fatehu na pobedu već neko vreme, nema je četiri kola unazad i to je veliki problem, jer su u jednom trenutku bili i nedaleko od petog mesta, pa su čak razmišljali i o azijskim takmičenjima jer četvrto mesto tako nešto i donosi. I konačno je došlo do trenutka da prekinu seriju slabijih rezultata jer im u goste stiže Al Hazem, klub koji je odavno već ispao iz takmičenja, nedavno i matematički. Svega tri pobede za njih ove sezone, ali su u poslednja četiri kola polovični, za divno čudo, imaju dva remija, pobedu i poraz, pa mogu biti opasni jer igraju veoma rasterećeno, igraju se fudbala. Zbog toga očekujemo golove na ovom meču.

Katanac

3272 Beroe - Lokomotiv Sofia 0-2 (1.58)

Tri pobede za domaćina ovog meča u tri utakmice, igraju fenomenalno, gol razlika u plej-autu im je 6:0 do sada. Zaista su nenadmašni iako su odavno obezbedili opstanak. Imaju čak devet bodova više u odnosu na Lokomotivu iz Sofije koja mora da zapne u ovom meču jer joj gori pod nogama, poraz bi ih potencijalno približio baražu za opstanak, možda čak i ispadanju. Nebitno je za Beroe, oni su najjači tim ovog plej-auta i žele to da dokažu i protiv Lokomotive. Igraju i jedni i drugi tvrdo u poslednje vreme i treba očekivati mali broj golova, to je i naša odluka ovoga puta.

2966 Qingdao Hainiu - Beijing Guoan Tim1 bez gola (2.62)

Prekinut je niz Peking Guana od pet uzastopnih pobeda u prethodnom kolu, Čangčun je bio bolji i to posle urnebesno dramatične završnice gde je prvo Peking izjednačio preko sjajnog Abreua u 3. minutu nadoknade, a onda je Žulj iz penala doneo pobedu domaćinu. Istrošenost ne bi trebalo da postoji u ovom trenutku za ekipu Pekinga, a opravdanja za slab rezultat na ovom gostovanju ne sme da bude. Hainiu je najslabiji tim prvenstva u ovoj sezoni, u 12 mečeva su izgubili 8 puta i ekipa kao što je Guan ne sme da ima problema sa njima, posebno ako pogledamo kakav tim su sastavili ove sezone. Očekujemo da ne prime niti jedan gol, Kingdao Hainiu je postigao svega 7 golova ove sezone.

Tačan rezultat

3739 Fluminense - Sampaio Correa 1:0, 2:0, 3:0 (2.28)

Jasno je da ćemo Fluminense gledati u osmini finala Kupa Brazila, nema tu mnogo dileme jer su prvi meč dobili sa 2:0 na gostovanju, sada bi trebalo da imaju laganiji posao kod svoje kuće, ali biće oprezni u prvom poluvremenu i ne bi trebalo da dozvole gostima da postignu gol. Nisu daleko, daleko jači protivnici postizali golove protiv Fluminensea ove sezone, neće i Korea. Očekujemo sigurnu pobedu Fluminensea, pitanje je samo šta odigrati, mi preporučujemo igru na tačan rezultat, ne verujemo da će postići veliki broj golova domaćini jer će se i štedeti za neke naredne mečeve.

2422 El Gouna - Talaea El Gaish 2:0 (11.60)

Ništa ne ide kako treba za El Gounu, oni su u slaboj seriji, u poslednja tri kola ne znaju za pobedu, postigli su samo jedan gol i generalno, igraju loše. Ipak, sada imaju konačno šansu i to dobru da prekinu slabiju seriju, El Gaiš je klub koji je četiri utakmice bez pobede, radi se o timu koji igra na gol manje i ono što je sigurno za ovaj meč jeste da samo čudo može da se dogodi pa da vidimo goleadu. Teško da će biti više od tri gola, a naš tip bi mogao da bude i tačan rezultat gde će pored imena gostiju stajati 0. Pitanje je koliko je domaćin sposoban da postigne golova, a mi bismo probali sa 2. Kvota je fantazija.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak