IGRAČI DOBILI ODLIČNE VESTI UOČI POČETKA EVROLIGE

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 05.10.2023.
17:03
Izvor: Sportske.net

Evroliga se vratila – evo šta nas u novoj sezoni.

Povezane vesti

Početak nove sezone Evrolige je zakazan za četvrtak, kada će od 19 časova košarkaši Crvene zvezde dočekati Asvel na samom otvaranju 1. kola. Malo nakon toga, i druga srpska ekipa kroči na teren, pošto od 20.05 časova Partizan gostuje Makabiju, dok je derbi kola u kojem se sastaju Barselona i Efes na programu od 20.30 časova.

 U istom terminu se igra i nemački derbi između Bajerna i Albe, a najvatrenije će biti u petak od 20.15 časova, kada nas očekuje u Atini derbi večitih neprijatelja između Panatinaikosa i Olimpijakosa. Malo nakon toga, od 20.30 časova snage će odmeriti Baskonija i Real Madrid, odnosno Valensija i Monako na zatvaranju 1. kola Evrolige.

 Devet neizvesnih duela nas očekuje na samom startu elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, vodiće se uzbudljive borbe pod obručima širom Starog kontinenta, a jedino što je izvesno pored toga je da svi ljubitelji košarke mogu da računaju na 10% freebeta na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrali na poene/skokove/asistencije za 5 ili više evroligaških igrača.

 Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

 Pogledajte kompletnu ponudu za evroligaške igrače, izaberite svoju petorku i pokupite freebet bonus na svaki uplaćeni tiket, već danas!

Ne propustite