Igrajte na sigurno, uz novi Amusnet Cashback!

Autor: Boris Jovanović
sreda 29.03.2023.
11:12
Izvor: Sportske.net

20% Cash Back-a Vam donosi do 50.000 dinara

Povezane vesti

Kompanija Amusnet važi za jedne od najpopularnijih provajdera slot igara na svetu, a simpatije velokog broja ljubitelja slotova je pokupio svojim jednostavnim igrama, koje karakterišu veliki dobici. Kada se sve od navedenog uzme u obzir, novih 20% Cash Back-a koji su aktivni na AdmiralBet.rs za igru 20 Golden Coins samo potvrđuju zašto je Amusnet jedan od omiljenih provajdera među iskusnim igračima.

Cash Back se dodeljuje od 24. marta, sve do četvrtka 30. marta do ponoći i u tom periodu sve igrače koji u pomenutoj igru ostvare neto gubitak od minimalno 2000 dinara očekuje do 50.000 dinara Cash Back-a. Naravno, pored Amusnet Cash Back-a, očekuje Vas i Amusnet Jackpot koji je pre svega par nekoliko dana jednoj Jovani iz Kragujevca doneo neverovatnih 2.162.462,76 dinara.

Kao i sve ostale AdmiralBet promocije, Amusnet Cash Back je dostupan svima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs, dok oni koji to nemaju mogu da se registruju preko ovog linka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, dok im prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa na depozit u visini do 40.000 dinara.

Svi ljubitelji Amusnet igara od sada će moći da uživaju i u novim Amusnet rulet igrama uživo, dok u ovonedeljnoj Igri nedelje, Coins of Luck od Synot-a, imate priliku da pronađete besplatne spinove skrivene u faraonskoj grobnici. Povodom početka proleća, u toku je i Prolećni turnir sa nagradnim fondom koji iznosi 500.000 dinara, kao i Prize Drop promocija Petkom od 5, koja počinje svakog petka i do kraja vikenda donosi 60.000 dinara u kešu.

Ulogujte se, zavrtite spinove na igri 20 Golden Coins i igrajte na sigurno uz Amusnet Cash Back!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak