Imali ste ''zicer'' sa kvotom 3.50 u AdmiraBet-u, jeste li ga iskoristili?

Autor: Milovan Longinov
subota 02.09.2023.
21:10
Izvor: Sportske.net

Ovo je bila prilika koja se ne propušta.

Povezane vesti

Uoči današnjih utakmica četvrtog kola engleske Premijer lige, na ovim stranicama smo vam skrenuli pažnju na jedan od specijala AdmiralBet-a, posvećen utakmici između Mančester sitija i Fulama.

Podsetimo, ponuđena kvota bila je odličnih 3.50 za opciju da najbolji strelac Sitija i Premijer lige postigne dva ili više golova, da njegov tim ostvari pobedu i da u prvom poluvremenu bude postignuto dva ili više golova.

Svi ti uslovi su i ispunjeni na ovoj utakmici, što je bilo i realno očekivati, imajući u vidu kakav je golgeter Erling Haland i koliko je moćna ekipa engleskog šampiona, koju ćemo ove jeseni gledati i u Beogradu protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona. Maltene, bio je ovo pravi ''zicer'' za igrače AdmiralBet-a.

Utakmica je završena rezultatom 5:1, na poluvremenu je bilo 2:1 za ''građane'', a Erling Haland je u drugom poluvremenu upisao het-trik.

Čestitamo svima onima koji su danas iskoristili ovu odličnu priliku u AdmiralBet-u. Onima koji nisu, poruka da čitaju ''Sportske'' za još sličnih predloga...

Ne propustite