Jedna, jedina! Veliko srce Lepe Lukić!

Autor: Boris Jovanović
sreda 11.01.2023.
14:59
Izvor: Sportske.net

Odrekla se honorara od AdmiralBeta u humanitarne svrhe…

Povezane vesti

Šampion humanosti.

Teško je  drugačije opisati Lepu Lukić. Ona je još jednom pokazala da ima srce kao planina. Popularna pevačica je odlučila da se odrekne honorara koji je dobila kao zaštitno lice Admiralbeta u kampanji za novu betting aplikaciju popularne kladionice.

Ovo će mnoge ostaviti bez reči, ali oni koji poznaju Lepu su ovako nešto i očekivali.

"Odlučila sam da honorar doniram Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd u Zvečanskoj", rekla je Lepa.

"Nije bitan iznos, hoću da ovo bude primer i za ostale, da pomognemo koliko je u našoj moći pre svega deci koja ne mogu, i ne treba, sama da se probijaju kroz život. Radi se o simboličnom gestu, nemam decu, ali sam uvek bila spremna da se nađem mladima i na svaki način im olakšam probleme", dodala je Lepa Lukić.

"Sjajan gest, pre svega čast nam je što je Lepa Lukić prihvatila saradnju sa AdmiralBetom i što je baš ona predstavila našu novu aplikaciju. Njen potez je u skladu sa politikom AdmiralBeta, našom brigom za najugroženije kategorije društva i pokušajima da stalnim akcijama i donacijama skrenemo pažnju na probleme šire zajednice. Deca su posebno osetljiva grupa, Lepa Lukić je pokazala da je humana i da joj novac nije na prvom mestu", kaže CEO AdmiralBeta Marko Ribarić. 

Pod njegovim vođstvom kompanija se već nekoliko godina ističe u društvenoj angažovanosti na raznim poljima, kako u doba korone, ali i posle toga gde god je bilo potrebno pomoći zajednici čiji je AdmiralBet deo. 

"Želeo bih da se zahvalim od srca na poklonu gospođe Lepe Lukić i AdmiralBeta. Bez sumnje ovo će dodatno unaprediti kvalitet živote dece bez adekvatnog roditeljskog staranja. Voleo bih da se i ostale uspešne kompanije, pojedinci, svako ko je u mogućnosti priključei u ovakvim i sličnim akcijama", poručio je Miloš Stankovič rukovodilac stacionara Centra.

Na kraju, nadajmo se da će i ostali društveni činioci, ali i pojedinci, krenuti putem AdmiralBeta.

Svaka pomoć  u zaštiti najugroženijih i brizi za naše sugrađane je dragocena.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak