Jokić dočekuje "vukove" u lovu na vrh zapada, Dončić stiže u Kaliforniju

Autor: Nemanja Janošev
petak 29.03.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivi NBA dueli na samom početku vikenda!

AP
AP

Povezane vesti


 Čak 12 NBA duela će biti odigrano u noći između petka i subote, a program počinje u ponoć, kada se igraju četiri utakmice. Najuzbudljivije će biti u Indijani, gde Pejsersi dočekuju Lejkerse u reprizi finala prvog međusezonskog NBA turnira, dok će Vasa Micić ugostiti Stefa Karija kada koplja ukrste Hornetsi i Golden Stejt.

 

Još dva duela su na rasporedu od ponoći, dok se sat vremena kasnije sastaju Oklahoma i Finiks. Derbi večeri igraju Denver i Minesota, a pobednik ovog duela bi mogao da regularni deo sezone okonča na prvoj poziciji na Zapadu. Jokić i Nagetsi su sinoćnim porazom od Sansa prekinuli niz od 4 uzastopne pobede, ali se i pored toga trenutno nalaze na vrhu Zapadne konferencije sa 51 pobedom, uz 22 poraza. Pobedu manje imaju Vukovi, ali i utakmicu manje, a Edvards i družina su u seriji od 3 vezana trijumfa. Redom su pali Klivlend, Golden Stejt i Detroit, dok je u tri međusobna duela ovih ekipa aktuelni šampion NBA lige slavio dva puta.

 

Interesantan okršaj nas očekuje i u Kaliforniji, gde od 3 sata ujutru Dalas gostuje Sakramentu u borbi za mesto koje direktno vodi u plej-of. Maveriksi predvođeni Lukom Dončićem su slavili na poslednjih 5 utakmica i sada se nalaze na 6. mestu na Zapadu sa skorom 43-29. Samo jednu pobedu manje imaju Kingsi, a borba za 6. poziciju će se voditi između Dalasa, Finiksa, Kingsa i Lejkersa, jer samo 2 pobede dele ove ekipe.

 

Pored sjajnih duela, sve ljubitelje NBA košarke očekuju uzbudljivispecijali, kao i brojne druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u tokutreća od šest etapaFazi slot maratona. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

 

Takođe, od sada, u AdmiralBetu svakog dana možete pronaći kvote za odabrane mečeve, koje su veće od najvećih na svetu! Istražite kompletnu ponudu, kladite se na svoje omiljene igrače i naplatite svoje poznavanje NBA lige!

Ne propustite