Još jedan grad je dobio sjajno mesto AdmiralBet mesto za zabavu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.04.2024.
10:40
Izvor: Sportske.net

AdmiralBet PUB je stigao u Požarevac

Povezane vesti

Ovog petka, 19. aprila, kompanija AdmiralBet je otvorila svoj treći luksuzni lokal. Posle Beograda i Smedereva, AdmiralBet PUB je stigao i u Požarevac!

Proslava povodom svečanog otvaranja PUB-a je počela u 20 časova i trajala je do 1 sat posle ponoći. Veliki broj zvanica, igrača i ljubitelja sporta je došlo na adresu Čede Vasovića 59, kako bi iskusili dobitnu kombinaciju sporta, slota i sjajne gastronomske ponude. Na vratima PUB-a posetioce su dočekale šarmantne hostese, koje su delile promo materijale, dok su za atmosferu bili odgovorni DJ i promo tim AdmiralBeta. Igrači su pored bogatog programa mogli da uživaju u besplatnoj hrani i piću, kao i u nezaobilaznoj kiši džekpota vrednoj 200.000 dinara, koja je pljuštala cele večeri.

Vrhunac večeri je bilo izvlačenje nagrada, putem kojeg su između ostalog dodeljeni Sony Playstation 5 i Xiaomi električni trotinet, a igrači su kogli da računaju i na brojna druga iznenađenja.

Vrhunska zabava i sjajna klopa su zagarantovani, na vama je samo da dođete do novog AdmiralBet PUB-a i da se u sjajnoj atmosferi prepustite najboljem sportu i slotu u društvu prijatelja.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak