Još malo pa nestalo! Samo dva dana do kraja promocije!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.01.2023.
18:58
Izvor: Sportske.net

Zaigraj novu igru Secret City Gold i pokupi 50 besplatnih spinova!

Povezane vesti

Nova slot igra od Pragmatica te vodi duboko u nepoznate predele južnoameričke džungle gde se kriju bogatstva drevnih indijanskih plemena, a 50 najupornijih igrača će biti nagrađeno!

Sve što treba da uradite kako biste se priključili ekspediciji je da se registrujete na AdmiralBet.rs sajtu i zaigrate Secret City Gold. Ukoliko se nađete među igračima koji su ove nedelje izvrteli najviše spinova na ovoj slot igri, 50 besplatnih spinova je Vaše.

Što se same igre tiče, u pitanju je 4x5 slot sa egzotičnom tematikom i 25 linija isplate, kao i raznim moćnim multiplikatorima koji mogu višestruko da uvećaju Vaš dobitak
.
Ovonedeljna promocija Igra nedelje traje do 22. januara do ponoći, tako da nije ostalo previše vremena da popravite svoj učinak i da obezbedite mesto među 50 najboljih igrača.

Kada smo kod Pragmatica, pored Igre nedelje, u toku je i poslednja faza Drop&Wins promocije, čiji ukupni nagradni fond iznosi neverovatnih 60.000.000 RSD.

Pored ove promocije, i Playson nas je obradovao promocijom Non Stop Drops koja se sastoji iz 22 turnira, a trenutni ciklus se završava u ponedeljak 23. januara. Nagradni fond predviđen za ovu promociju iznosi spektakularnih 1.000.000 evra i respoređen je na 6 faza.

Nakon današnjeg snega, ne treba zaboraviti ni na Kišu freebeta u igri Aviator koja je predviđena svakog dana u narednom periodu, kao ni 40.000 bonusa dobrodošlice na prvi depozit. Ostale aktuelne promocije možete pronaći ovde.

Ukoliko još uvek nemate AdmiralBet nalog, lako ga možete otvoriti i verifikovati u svega nekoliko koraka. Odmah nakon toga stići će vam i specijalni bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 dinara, bez depozita, koji možete iskoristiti već danas i priključiti se nekim od naših uzbudljivih promocija.

Prepustite se uzbudljivoj avanturi, zakoračite u mističnu džunglu i raskrčite sebi put do fenomenalnih dobitaka!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak