Katanac - Đurgarden će teško do gola protiv legende...

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.07.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za mali broj golova.

Povezane vesti

2656 New York Red Bulls - New England Revolution 0-2 (1.80)

Goste predvode sjajni ofanzivni fudbaleri Karles Gil i Bobi Vud koji su postigli po sedam golova ove sezone. Gostima gol brani i sjajni Ol-star igrač Đorđe Petrović za koga se interesuje i Mančester junajted, prema nekim navodima, a Bred Fridel, čuveni golman, govorio je da on može komotno da brani u bilo kom klubu liga petice i to kao prvi golman. Problem za domaćina jeste taj što su na reprezentativnoj dužnosti Tolkin i Burk, ali se svakako radi o najboljoj odbrani Istoka. Šta igrati? Čini se da će domaći teško do gola, ni gosti se ne proslavljaju u fazi napada, pa se nekako nameće odgovor.

3062 Colorado Rapids - Dallas 0-1I&0-1II (2.10)

Kolorado je imao malo više vremena da se pripremi za utakmicu protiv Dalasa imajući u vidu da je bilo veliko nevreme koje je odložilo utakmicu protiv Portlanda. Moramo napomenuti da su domaći bili u očajnoj formi, bio je 1. jun kada su postigli poslednji gol i čini se da je konačno došlo vreme da pokažu šta znaju i što se tiče ofanzivnih zadataka. Mogli su da rade, imali su vremena za unapređenje ofanzive, govorili su u medijima o tome i vreme je da probiju led. Dalas je totalno nepredvidiv, dobili su šampiona nedavno, izgubili od Di-Sija kod kuće, Ostin im je dao lagana tri komada, bez gola su bili i protiv Portlanda... Uglavnom, napadačka limitiranost nas tera da igramo na malo golova, verovatno će biti jedan ili dva, mi nekako očekujemo da ukoliko bude golova, da ih postigne Kolorado.

2666 Varnamo - Djurgarden 0-2 (1.90)

Domaći, inače poznati po čuvenom švedskom kapitenu sa Mundijala 1994. godine Jonasu Ternu koji im je sada i šef struke, nisu imali mnogo uspeha kroz istoriju i polako rastu iz godine u godinu, ovo im je druga sezona u elitnom rangu i za sada su poznati kao veoma, veoma tvrd tim. Teško ih je probiti, Đurgarden će imati mnogo posla i imajući u vidu da nisu nešto preterano raspoloženi napadački ove sezone, jasno je da će teško do bodova. Zanimljivo je da su neki raniji prelazni rokovi slabo odrađeni, pa sada nemaju klasičnog napadača visoke klase, već na toj poziciji igra "lažna devetka" Oliver Berg koji je više ofanzivni vezni. Očekujemo ne previše golova, definitivno ne više od tri.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak