Katanac i tačan rezultat - 4 gola Dortmunda?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.09.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Probajmo...

Povezane vesti

2532 Apollon Limassol - AEL Limassol Tim2 bez gola (2.22)

Apolon i dalje ne zna za poraz u novoj sezoni kiparskog šampionata, oni nemaju obaveze u evropskim takmičenjima i to im prija, makar za sada. Solidno su odigrali protiv favorizovanog APOEL-a na strani, bilo je 1:1 i sa dosta samopouzdanja ulaze u meč protiv gradskog rivala. AEL je, sa druge strane, ušao u kontra ritam, poraženi su od Pafosa, nisu pobedili protiv Omonije, ali daleko od toga da igraju slabo. Ipak, domaćini ulaze kao favoriti u ovom meču, zvučnije su ime, ako ništa drugo, imaju naviku pobeđivanja. Golovi? Apolon je tim koji je defanzivno orjentisan i sve potiče od toga, prekidi i kontre su njihov način, pa ne očekujemo previše golova na ovom meču, verovatno ne više od dva, ali smo se odlučili na tip da gosti neće postići gol.

1929 Ajax - Feyenoord Tim 1 0-1 (1.82)

Nije to više onaj Ajaks od prethodnih sezona. Potpuno nova filozofija, potpuno novi tim, nema više nosilaca, šta reći kada je igrač sa najviše mečeva za tim 20-godišnjak Devajn Renš. Jasno je da neće to štimati kako treba ove sezone i možda treba očekivati da se Ajaks bori za evropska takmičenja, ali ništa više od toga. Fejenord, sa druge strane, ima kvalitetan tim, kvalitetniji od Ajaksa, u seriji su od četiri pobede (Almere, Utreht, Herenven i Seltik) i ulaze u ovaj meč kao blagi favoriti. Činjenica je da Ajaks nema toliko kvaliteta u napadu, što dokazuju i poslednji rezultati, uigranost tima u ofanzivi je i dalje pod velikim znakom pitanja i nećemo očekivati više od jednog gola za njih u ovom derbiju.

Tačan rezultat

1428 Dortmund - Wolfsburg 2:1, 3:1, 4:1 (4.65)

Dortmund nije mnogo pokazao ove sezone i možemo reći da čak nisu ni favoriti da se nađu u osmini finala Lige šampiona. Ipak, u duelima u Bundesligi oni stvaraju igrače, to je njihov način, a ove sezone nemaju poraz posle četiri kola, ali imaju i samo dve pobede. Moraju bolje, to je svima jasno, dosta zavise od forme Malena, čeka se još neko da proradi i valjalo bi da se što pre pojavi igrač koji će ga pratiti, inače, već posle 10-ak kola bi moglo da bude jasno da "Milioneri" neće biti konkurenti za titulu prvaka Nemačke. "Vukovi" su tim koji igra odlično na startu sezone, daju dosta golova i treba ih, dakle, očekivati i na ovom meču. Veće šanse za pobedu dajemo domaćinu, vreme je da se iskupe za poraz u Parizu koji je bio prilično očekivan, ali očekujemo i gol u njihovoj mreži.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak