Katanac i tačan rezultat - Midlsbro će se probuditi!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.09.2023.
16:00
Izvor: Sportske.net

Još tipova za vas.

Povezane vesti

Katanac

5970 HJK Helsinki - PAOK 0-2 (1.83)

Ne tako dobra forma tima iz Soluna. Oni su poslednje dve utakmice u grčkom šampionatu ispustili pobede, iako su bili bolji. Od OFI-ja na Kritu su izgubili, a protiv Arisa nisu slavili, bilo je 0:0 u gradskom derbiju. Ipak, PAOK igra Evropu na veoma visokom nivou, stigli su Lige konferencija bez velikih problema i jasno je da im je cilj da stignu do kasne faze ovog takmičenja. Ono što će morati da reše jeste neverovatna forma Bojana Radulovića, srpskog fudbalera i napadača Helsinkija koji briljira u poslednje tri utakmice, ukupno je postigao četiri gola, a Farul iz Kostance je dobro upoznao njegove kvalitete pošto ih je sa dva gola izbacio iz takmičenja. Gosti imaju kvalitet, igraju tvrdo i mislimo da bi u ovoj situaciji upravo snaga grčkog tima trebalo da dođe do izražaja, ali je sigurnije igrati na manje golova.

Tačan rezultat

1034 Sheffield Wed - Middlesbrogh 0:1 bilo kada (1.78)

Ko bi očekivao ovako slab početak? I jedni i drugi su na dnu, Šefild ima bod, koliko i Midlsbro, a vreme je da se nekome popravi bilans. Remi je nešto što ne žele ni jedni, ni drugi, zapravo, samo dva puta se desilo u poslednjih 27 mečeva ova dva tima da smo videli nerešen rezultat na kraju. Midlsbro je kvalitetniji tim, a kada gledamo neku blisku istoriju, dobili su četiri meča od poslednjih pet na Hilsborou. Očekujemo meč koji je iznad kvaliteta trenutnih pozicija i jednih i drugih, "Sove" su možda i zalutale u Čempionšip jer nemaju dovoljno kvaliteta i prvih nekoliko kola dokazuje da će morati u januarskom prelaznom roku dobro da se pojačaju ako misle da ostanu u ligi.

1694 DC United - Atlanta United 1:1 (7.80)

Tim iz prestonice se bori za plej-of, ali posle one pauze zbog Liga kupa sa Meksikancima, nisu uspeli da se domognu dobre forme i samo zbog slabe forme direktnih rivala za plej-of, i dalje su u trci. Ipak, činjenica je da su veoma tvrdi, nisu primili gol na poslednja tri meča, drža pod ključem svoj gol, ali sa druge strane stiže tim koji je postigao pet golova protiv Intera iz Majamija. I dok Runi još uvek slaže kockice od igrača koje je doveo u prethodnom periodu, a brojka je preko 15, Atlanta je tim koji bi trebalo da se nađe u plej-ofu i koja bi konačno svojim napadačkim potencijalom mogla da ugrozi tim iz Vašingtona. Realnost je remi, možda da probamo i sa tačnim rezultatom 1:1.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak