Katanac - Teško do gola u Surdulici!

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.12.2023.
12:30
Izvor: Sportske.net

Tipična italijanska utakmica u Bariju.

Povezane vesti

1344 Bari - Sudtirol 0-2 (2.40)

Šest mečeva bez poraza Barija su prekinuta pre dve nedelje, i od tada dva poraza, Venecija je slavila na stadionu "Sveti Nikola", a onda i donekle i neočekivan poraz od Leka. Nema gola za Bari već neko vreme, preko 180 minuta, a dolazi Sudtirol koji je možda i idealan protivnik za Bari u ovom trenutku. Biće problema i za jedne i za druge jer su u padu forme, i jedni i drugi nemaju previše potencijala u napadu i čini se da bi čudo moralo da se dogodi pa da vidimo goleadu. Mi očekujemo mali broj, možda samo jedan gol odluči pobednika ovog duela.

6652 Krasnodar - CSKA Moscow Tim2 0-1 (1.43)

Ne da Vladimir Ivić prvo mesto u ruskom šampionatu, vratili su se fudbaleri Krasnodara na sam vrh posle poraza Zenita od Lokomotive iz Moskve u gostima. Nema predaje do kraja, Krasnodar ima izuzetnu ekipu, veoma kvalitetnu i kod svoje kuće dobijaju utakmice u kontinuitetu, ali sada je na programu veliki derbi protiv CSKA. "Armejci" nisu na visokom nivou ove sezone jer samo 7 pobeda imaju u 17 mečeva, a u gostima su tanki jer imaju jednu pobedu na osam mečeva. Krasnodar je kao domaćin dobijao skoro svaku utakmicu (svega jedna nerešena), ne primaju mnogo golova i ukoliko imate strah od čistog "keca", možda nije loše odigrati na mali broj golova gostiju.

2019 Radnik Surdulica - Vozdovac 0-2 (1.88)

Voždovac je veoma mlada ekipa i igra promenljivo, na jednoj prime četiri, pa onda na dve zaredom daju četiri. Podigli su formu od gostovanja u Ivanjici gde se igralo po veoma teškom terenu, moguće je da će slično biti i u Surdulici jer tamo uslovi nisu idealni za fudbal u decembru mesecu. To bi moglo da znači i da neće biti previše golova, iako gosti znaju da igraju ofanzivno, imaće još jednog protivnika u nadi da postignu gol, a to je teren. Domaći su tvrd tim, vratio se Milan Milanović na kormilo i očekivanja od njega su da ekipa igra tvrdo što i jeste slučaj u poslednjih par mečeva.

Ne propustite