Košarkaški derbi na AdmiralBetu, najbolji i najpošteniji specijali!

Autor: Boris Jovanović
subota 17.02.2024.
11:01
Izvor: Sportske.net

Kuvanje u Nišu, kvote strašne!

Povezane vesti

Novi derbi, često igraju Zvezda i Partizan poslednjih sezona od kada su u Evroligi, a mečevi u kupu su zagarantovani.

Ovo je prvi sudar ove sezone na neutralnom terenu, svako je dobijao kod kuće u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi, Zvezda je u seriji trijumfa u kupu, a večerašnje finale u Nišu doneće veliku bitku, pobednik će steći samopouzdanje pred verovatno novi okršaj u finalu regionalnog takmičenja.

Partizan je blagi favorit na papiru, ne bi se moglo reći u odnosu na pokazano, ali je Zvezda oslabljena, ima dosta kadrovskih problema, što zbog povreda, a i zbog pravila o broju stranaca u ovom takmičenju. Doduše i Partizan je nekolicinu ostavio kod kuće.

Sve u svemu, po nama je meč otvoren, kao i svaki derbi, a AdmiralBet se potrudio da vam spakuje i specijale koje toliko volite.

OVDE imate kompletan spisak, popularna igra 50+ donosi Nedovića, Gidraitisa i Bolomboja na kvotu 18, odnosno Pantera, Kaminskog i LeDeja na kvotu 15.

Ako volite trojke, Nanelijeva granica je 4, koliko i Giedraitisova, a ol-raund Dožer u kombinaciji 10 poena, po 5 skokova i asistencija "plaća" 14.

Proverite sami, srećnici će biti u hali, gotovo je nemoguće bilo doći do ulaznice, mi ostali pored tv ekrana i da navijamo za svoj tim!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak