Kreće četvrtfinale SP – Uzmite 30% freebeta u AdmiralBetu!

Autor: Boris Jovanović
petak 09.12.2022.
13:32
Izvor: Sportske.net

Deponujte u AdmiralBet-u i na vaš prvi dnevni depozit čeka vas 30% freebeta uz promo kod SP2022

Povezane vesti

Nakon dvodnevne pauze u Kataru, nastavlja se Svetsko prvenstvo i očekuju nas pravi četvrtfinalni okršaji u fudbalu. Mečevi se igraju u uobičajenim terminima, prvi na teren izlaze Hrvatska – Brazil (16:00h), a potom Holandija – Argenitna (20:00h).

Ukoliko imate vaše četvrtfinalne favorite i želite da odigrate tiket ili više njih, predlažemo da iskoristite sjajnu AdmiralBet ponudu koja je još uvek u toku i koja donosi 30% freebeta na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalogu.

Nakon što dopunite vaš AdmiralBet onlajn nalog, potrebno je da unesete promo kod SP2022 i odmah će vam stići freebet koji možete iskoristiti za sastavljanje tiketa, kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošliceza duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Da podsetimo, preostala dva četvrtfinalna duela su na programu 10. decembra, a polufinala 13. i 14. decembra. Meč za treće mesto je 17., a finale SP-a u Kataru 18. decembra.

Odigrajte tiket već danas i iskoristite ovu sjajnu mundijalsku promociju u AdmiralBet-u da uvećate vaše dobitke i ujedno podržite vaše favorite tokom četvrtfinala na SP-u. 

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći ovde.

Ukoliko volite da rešavate dnevne izazove, u pauzama između utakmica možete istražiti i AdmiralBet “Put do pehara” promociju, sa dnevnim nagradama od minimum 50.000 dinara i ukupnim nagradnim fondom od čak 1.200.000 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak