Lester se vratio u elitu!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 19.08.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

"Pevci" dočekuju "lisice" u prvom kolu Premijer lige.

EPA/RUNGROJ YONGRIT
EPA/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Nova sezona Premijer lige je startovala u petak, kada je Mančester junajted sa minimalnim rezultatom slavio protiv Fulama. Nije bilo iznenađenja ni na ostalim mečevim koji su odigrani tokom vikenda, dok je derbi igran na Stamford Bridžu, gde je šampion Mančester siti savladao Čelsi sa 2:0.

Prvo kolo najjače lige na svetu se završava večeras, a zatvoriće ga Lester i Totenhem duelom koji je na programu od 21 čas. Lisice su se ekspresnom brzinom vratile u Premijer ligu, ali Vardija i ekipu očekuje ozbiljna borba za opstanak, tako da ne bi bilo iznenađenje da ova sezona protekne u pukoj borbi za opstanak. Sa druge strane, Pevci su odlično startovali prošle godine, igrali su jedan od najlepših fudbala u ligi, ali su na kraju sezone potpuno posrnuli i ispustili mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Čak 28 golova je postignuto na poslednjih pet međusobnih duela između ovih ekipa, pa bi trebalo da je spektakl zagarantovan i za večeras, zbog čega je kladionica AdmiralBet spremila brojne specijale za ovaj meč, koje možete da pogledate na ovom linku. Pored ovog meča, a kreirani su specijali i za duele Juventus – Komo, odnosno Viljareal – Atletiko Madrid.

Svi specijali, kao i mnogo više od toga, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu ponudu i uživajte u novoj sezoni najjače , samo u AdmiralBetu!

Ne propustite