LN: Posle remija u Beogradu, Orlovi lete u Španiju!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 15.10.2024.
17:02
Izvor: Sportske.net

Utakmica se igra večeras 20.45!

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

 Večeras nas očekuje uzbudljiv duel između Španije i Srbije!

 Furija će na domaćem terenu pokušati da osigura prvo mesto u grupi, dok bi pobeda Orlova značila nastavak borbe za dalju fazu takmičenja!

 Prvi susret dveju reprezentacija završio se bez golova, a Srbija je pokazala da može parirati jednoj od najboljih reprezentacija sveta i višestrukom prvaku Evrope.

 Iako nas očekaju još dva kola, večerašnje utakmice mogu biti ključne za Srbiju i Dansku u borbi za plasman. Svaki bod je presudan, a pobeda Danske nad Švajcarskom može dodatno da zakomplikuje situaciju za naše Orlove.

 Ipak, navijači su optimistični! Gol Mitrovića i pobeda od 2:0 u prethodnom kolu nad Švajcarcima su probudili nadu. Dobra vest je da Furija u predstojećem meču neće biti kompletna. Španci će biti oslabljeni odsustvom Lamina Jamala, koji se povredio u duelu sa Danskom, a pored njega selektor De La Fuente neće moći da računa nekoliko važnih igrača.

 Spremite se za nezaboravno veče uz spektakularne specijale koje je AdmiralBet pripremio za derbi Španija - Srbija! Hoće li Milenković dobiti žuti karton, da li će Rajković upisati 6+ odbrana ili će oba tima izvesti po 5+ kornera? Pokažite svoje znanje i osećaj za igru kroz ove fantastične specijale!

 Sve je spremno za vrhunsku fudbalsku zabavu, a čeka vas i dodatnih 30% freebeta na prvi depozit! Registrujte se na ovom linku u nekoliko brzih koraka ili na AdmiralBet sajtu ili aplikaciji. Uz to, nove igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot.

 Obezbedite dodatnih 30% freebeta i budite večeras uz Orlove!

Ne propustite