Mešalica - 3,27 na Nemce i Holanđane, ko kaže "ne"?

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.03.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Ko kaže da nemamo šta da zamešamo kada je pauza?

Povezane vesti

6921 Santos - Bragantino x2&1-2 (2.74)

 

Palmeiras je favorit protiv Novorizontina, mnogo neizvesnije je drugo polufinale Pauliste, Santos dočekuje Bragantino. O "Ribama" koje je proslavio Pele, zatim Robinjo i Nejmar smo pisali, oni nisu ni senka nekadašnje snage. Srodili su se sa prosečnošću, jesenas su ispali iz lige. Gledaćemo ih u Seriji B, mada svi očekuju da se vrate u elitu. U Paulisti igraju dobro, ima tu poznatih lica poput kapitena Venecuele "Generala" Rinkona (sećate ga se bio je i u Juventusu), Morelosa, legende Rendžersa, Pedrinja iz moskovske Lokomotive. Dočekuju Bragantino, klub Red Bula koji je u ovoj deceniji uspeo da se ustali u eliti. U gornjem su domu, igrali su i finale Sudamerikane, favoriti su u ovom meču. Santos je domaćin samo na papiru, igra se na stadionu Korintijansa, pa su gosti iz Braganke, istočnog predgrađa megapolisa ipak bliži finalu.

 

6069 Rosario Central - Barracas Central p.p. tačan rez. 0:0 (2.49)

 

Godinama Rozario Sentral muči muku sa efikasnošću, menjaju se treneri Bauza, Kili Gonzales, Tevez (sada je na klupi iskusni Ruso nekadašnji šampion Južne Amerike sa Bokom), ali golova nema. I ove sezone u Liga kupu ista priča, "Kanalje" retko nalaze put do protivničke mreže. Barakas je tim iz prestonice, "Kamiondžije" od ulaska u elitu pre pet godina sasvim fino prolaze, većinu bodova osvajaju u Buenos Ajresu. Ne ide im loše ni ove sezone, braniće se u Rozariju, obično u prvom poluvremenu na "Arohitu" nema golova...

 

7717 Germany - Netherlands GGII (3.27)

 

Posle pobede u Lionu protiv komšija, Nemci sa više optimizma gledaju ka letošnjem EP. Vratio se Toni Kros, "Elf" ima lidera, sledi provera protiv još jednog komšije i velikog rivala, pogotovo iz prošlog veka. U Frankurt stižu Holanđani koji su napunili Škotsku, ovo je nova generacija, mada ima i iskusnih igrača. Kuman je osvajao EP u Nemačkoj, kao igrač, sada sanjaju novi napad na titulu prvaka kontinenta, mada iskreno, teško da imaju kvalitet za tako nešto. Komšije obično igraju sa puno golova, Nemačka je favorit na papiru, ali mi verujemo da je bolja opklada da se utakmica otvori u nastavku.

 

7791 GOAL FC - Sochaux 1x&GG (2.44)

 

Ime domaćina zvuči neozbiljno, ali u pitanju je prilično zanimljiv projekat. Stvoren je u okolini Liona od bivših igrača "Les Gonesa", svojevremeno je za njih igrao Sidni Govu, menadžer je bio Brazilac Kris, Antoni Reveje do prošle godine sportski direktor. Igraju na stadionu "Ludovik Žili", legendarni napadač je završio karijeru u klubu iz koga je nastao sadašnji "Gol". Iako je on Korzikanac, u gradu i selu na Roni gde je trećeligaš ga svojataju. Inače oni su se prošlog leta plasirali u treću ligu, dobro se drže u borbi za opstanak, iako su neiskusni. Dolazi im veliko ime, Sošo koji je "tigar od parira", nekadašnje čedo "Pežoa" je ispalo iz druge lige i neće se vratiti. Domaćin igra dobro kod kuće, prilično su ofanzivni za francuske standarde, pa uz duplu šansu dodajemo golove u obe mreže.

 

Ne propustite