Mešalica - Izvesna goleada Fulama i Brajtona!

Autor: Mladen Heleta
subota 02.03.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Zamešajte najbolje kvote i tipove.

Povezane vesti

1008 Fulham - Brighton GGI (3.90)

 

Fulam je pokazao koliko je dobar kada ih potcenite, uostalom pitajte Junajted. Sada već "Kotadžeri" imaju dovoljnu zalihu da budu mirni u finišu, ekipa je amortizovala prodaju Mitrovića, posle jesenjih muka sa strelcima, nekako su našli rešenje. Doduše najbolji strelci Kordova-Reid i iskusni meksički napadač Himenez sa po pet golova, što znači da su svi igrači podneli teret nakon odlaska Srbina koji je pravio razliku. Brajton je dovoljno dobar za prvu polovinu tabele, ali i ne za top šest, teško će ponovo u Evropu. Svejedno, i oni će igrati na pobedu, bez pritiska, ovo bi mogao da bude efikasan meč od početka.

 

1407 Mainz - Monchengladbach 1+I&2+II (2.70)

 

Majnc je u nevolji, Cvajta iza ugla, ako ovako nastave. Niko nije očekivao ovako lošu sezonu, podsetimo lagano su godinama završavali u sredini tabele ili makar van borbe za optanak. Punih 15 godina "Crveni" su u Bundesligi, nikada nisu završili ispod 15. mesta. Sada im dolazi Borusija koja je loše plasirana, ali prodali su dosta igrača i čini se da trener Seoan nije uspeo u nameri da stvori novi dobar tim, iako su došli Vejgl iz Benfike i još par skupih stranaca poput Čeha Čvančare. Turam, Bejer, Hofman su otišli u jače klubove i čini se da jeto nenadoknadivo. Spasiće se verovatno, ali ovo je loša sezona. Golovi su dobra opcija, jesenas je u Gladbahu bilo 2:2.

 

5072 Lyngby - Hvidovre IF 1&2+ p.p. (3.85)

 

"Kraljevski" Lingbi se muči oko opstanka, tačnije to je i očekivano, ali su ambicije porasle nakon dobrog starta jesenas. Ali, stvari su se vratile na fabrička podešavanja. Sada im dolazi otpisani Hvidovre, pa će domaći svim silama probati da dobije ovaj meč i odmakne se od dna. "Vikinzi" su efikasniji kod kuće, dok očajni gosti baš deluju bušno. Ako imamo u vidu da gotovo nema meča u kome Lingbi ne primi gol kod kuće. Uz malo sreće prštaće već od prvog minuta.

 

1808 Moreirense - Rio Ave 1x&0-2 (2.00)

 

Ovo je uvek dobra opklada na Moreirenše. Naime, crno-beli sa severa su šesti, igraju odlično ove sezone i mogli bi do LK. Dolaze iz "Zeleni" iz Vilja do Konde, Rio Ave pamti bolja vremena. Igrali su plej-of za LE protiv Milana, ali su u istoj sezoni ispali iz lige. I sada su u opasnosti, boriće se do kraja za opstanak. Za ovaj tim tradicionalno važi da mnogo bolje igraju kod kuće, braniće se svim silama. Moreirenše ih je rasturio jesenas. Ovo bi mogla da bude sezona u kojoj će po svemu sudeći izjednačiti najbolji rezultat u istoriji, šest mesto iz 2019. godina. Obično igraju na malo golova kod kuće, isključili bismo "dvojku".

 

Ne propustite