Mešalica - Biće golova u Hajdenhajmu!

Autor: Lazar Nikolić
petak 25.10.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Četiri para uz odlične kvote.

Povezane vesti

1316 Torino - Como GGII (3.69)

Neverovatno zvuči, ali Torino je u seriji od tri poraza i sva tri puta su izgubili sa 3:2, od Intera, Lacija i prošlog vikenda u Kaljariju. Vanja Milinković-Savić koji je prošle sezone zaključao mrežu je sada kao na streljani, a razlog je drugačiji, ofanzivniji pristup Jurićevog naslednika Vanolija. Ali, ovaj bivši igrač Parme i Fiorentine i trener moskovskog Spartaka i Venecije sa kojom je izborio plasman u Seriju A prošlog leta bi mogao da dobije otkaz ako ne pobedi Komo. "Larijani" sa Seskom Fabregasom takođe praktikuju atraktivan fudbal, pa očekujemo golove u nastavku. Publika na "Olimpiku" će pozdraviti bivšeg kapitena "Gala" Belotija, ali popularni "Pevac" će verovatno šansu čekati sa klupe. Komo je na tri od četiri gostovanja dao gol...

1407 Heidenheim - Hoffenheim 4-6 (2.46)

Kada igra Hofenhajm golovi su zagarantovani. Oporavio se Kramarić načeo Bohum prošle nedelje, posle lošeg starta "Hofe" je uzeo četiri boda u poslednja dva meča. Putuju u Hajndehajm, domaćin igra promenjivo, opterećuje ih debi u Ligi Konferencija, ali mogu da daju gol, tim pre što će gosti napasti. To će odgovarati domaćima koji se teško snalaze kada se rival brani. Prošle godine je Hofenhajm dobio na jugozapadu Nemačke u ludoj utakmici. Prvo je sadašnji igrača Benfike Beste promašio penal, pa kasnije dao gol. Hajdenhajm je vodio sa 2:0 i onda primio tri gola u poslednjih 15 minuta. Ali, to je bio debi u Bundesligi, sada su mnogo iskusniji.

1905 Utrecht - Feyenoord 1+I&2+II (2.62)

Utreht igra najbolju sezonu u istoriji kluba. Ron Jans je napravio čudo, do sada su izgubili dva boda od mogućih 24. Serija traje, prošlog vikenda su savladali Groningen, rano su dali gol i sačuvali prednost. To je stil Utrehta koji će biti odmornije jer je Fejenord igrao protiv Benfike sredinom nedelje. U svakom meču Utrehta kod kuće ove sezone videli smo gol ili uglavnom dva ili tri u prvom poluvremenu pa sada očekujemo da se utakmica otvori u nastavku jer Fejenord igra na gol više.

1770 Palmeiras - Fortaleza 0-1I&1-2II (2.35)

Derbi dva kandidata za titulu. Za razliku od Botafoga koji je ostao u trci u Kopa Libertadores, šampion i senzacionalna Fortaleza su ispali. Gosti iz Seare su prošle godine igrali finale Sudamerikane, ove sezone je nepremostiva prepreka bio Korintijans u top osam. Ali, ekipa odličnog argentinskog trenera Vojvode je tvrda na strani, mada su mnogo bolji na svojoj obali. Sada će u Sao Paulo, "Zeleni" žele het-trik brazilskih titula. Oba tima imaju čvrste odbrane, i mada je "Verdao" efikasniji kod kuće, nego recimo prošle sezone, videćemo prilično opreznu utakmicu, bodovi su dragoceni.

 

Ne propustite