Mešalica - Gađamo kvotu tri na Portugalce i ne sumnjamo u Totenhem!

Autor: Lazar Nikolić
petak 10.05.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Birajte najbolje kvote.

Povezane vesti

1978 Standard Liege - Westerlo GGI (3.85)

Ovo je meč praktično bez značaja, oba tima su u doigravanju za LK, a Standard je, znate i sami, senka nekadašnjeg tima, novac je presušio krajem prošle decenije, spasili su se od ispadanja, nemaju nikakvu šansu za Evropu, kao ni Vesterlo. I jedni i drugi igraju bez nekog entuzijazma, nisu pobedili u ovom doigravanju koje je potpuni promašaj i iz ove vizure nepotrebno, jer se zna da će Gent u kvalifikacije. Zato u Valoniji očekujemo golove od početka, Vesterlo nije dobar kao prošle godine, vratili su igrače koji su bili na pozajmicama, prodali par najboljih, ali opstanak je uspeh. Nedavno je bilo 3:3, videli smo GGI i u februaru kada je Vesterlo bio domaćin, pa svakako u petak očekujemo vatromet na "Dufrasnu".

1809 Vitoria Guimaraes - Braga GGII (3.04)

Veliki derbi Minja, uz duele velike trojke najznačajnija utakmica u Portugalu. Vitorija je peta, Braga četvrta, ali nisu bez šansi da ponove prošlogodišnji uspeh i završe na trećoj poziciji. Za "Crvene" su posrtanja Portoa došla kao naručena, oni imaju bod manje od "Zmajeva", ako dobiju komšijske "Konkvistadore" imaće šansu kod kuće na "kamenolomu" baš protiv Porta u poslednjem kolu. Ali, Vitorija koja teško može do četvrtog mesta (jedino da dobije oba meča, a Braga izgubi obe utakmice) će učiniti sve da naškodi najvećem rivalu. Ali, za njih je bod ravan porazu, pa će, pre ili kasnije napasti. S obzirom da je Braga promenila ćud i da je mnogo efikasnija nego prethodnih sezona (shodno tome je i odbrana labavija), u drugom poluvremenu bi trebalo da vidimo makar po gol u svakoj mreži.

1209 Mallorca - Las Palmas p.p. tačan rezultat (2.51)

Majorka je blizu opstanka, spomenik bi mogli da podignu Predragu Rajkoviću. Golman Srbije ih je "vadio" čitave sezone, sada su blizu toga da prežive iako su druga najneefikasnija ekipa u ligi. Ovo bi mogao da bude ključ Las Palmas se spasio,pa u poslednje vreme igraju iz zabave, nanizali su pet poraza. Po nama, ovo bi trebalo da bude pobeda Majorke, ali je kvota premala, jedina njihova prednost je to što imaju veći motiv. Lako bi moglo da završi 0:0 i sa bodom, Majorka bi bila u komotnoj poziciji, Kadiz nije tim koji može da stigne +6 u poslednja četiri kola. Po običaju, Majorkini će biti oprezni, ume da bude dosadno na "Son Moišu", a Las Palmas teško daje golove u gostima.

1016 Tottenham - Burnley  1-2I&2+II (2.52)

Kvota na golove je mala, ima razloga za to. Jer, Totenhem igra napadački fudbal, ali za neki bolji rezultat od petog mesta je bilo potrebno da imaju bolju odbranu. Barnli je na putu da se vrati odmah u Čempionšip, jedino u slučaju nekog lude završnice mogu da se spasu. Nije realno, ali Klaretsi svakako moraju da pojure pobedu, remi znači ispadanje pre poslednjeg kola. No, trijumf, uz poraz Foresta od Čelsija donosi potpuno drugačiju situaciju (naravno tu je i Luton) jer tim Vensana Kompanija u poslednjem kolu dočekuje baš Forest. U tom slučaju bi pobedom preskočii "Šumare" na tabeli. Kako rekosmo Luton je u boljoj poziciji u tom slučaju, ali i ako oni izgube od Vest Hema, onda bi Barnli pobedom protiv Totenhema imao veliku šansu da se spasi na volšeban način. Naravno, sve ovo je kombinatorika, u PL puštanja nema, ali da Barnlo mora na pobedu u Londonu to je jasno.

Ne propustite