Mešalica - Goleada na australjske Hrvate u ligi "bez briga"!

Autor: Lazar Nikolić
subota 15.06.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Promešali smo tipove sa sjajnim kvotama.

Povezane vesti

1735 Sport Recife - Mirassol SP x-1 (4.45)

Novo kolo, opet ćemo probati, prošli smo na sjajnu kvotu prošlog ponedeljka. I tada smo savetovali prelazi iz "iksa" u duelu Resifea i Paisandua, domaći su na Atlantiku pobedili sa 1:0. Obožavamo da igramo na "Lavove" kod kuće. Oni su jedan od najvećih klubova u Seriji B, uvek blizu povratka u brazilsku elitu. Ove godine možda imaju šansu da se vrate, na deobi su petog mesta sa Santosom koji je najveće ime u nižem rangu. Gostujući "Suncokreti" dolaze iz Sao Paula, i oni su u gornjem domu kvaliteta u ovom rangu, ali je Resife jači, poznat kao surov kod kuće, ne bi nas čudilo da opet završi sa 1:0 i meč bude rešen u nastavku.

8499 Club de Foot Montreal - Real Salt Lake GGII (2.73)

MLS se nastavlja dok se reprezentacija sprema za Kopa Amerika (Amerikanci su domaćini u sklopu priprema za Mundijal). Lider Zapada, odlični Real iz Jute stiže na sever Kanade, Montreal je prosečan, u lošoj seriji, ali obično igra efikasne mečeve kod kuće. Sa druge strane tim iz Solt Lejka je najbolji napad na Zapadu i uz Mesijev Majami najefikasnija ekipa u američkoj ligi. Domaćin ni ove godine najverovatnije neće u plej-of, imaju nekoliko odličnih napadača, kao što je Venecuelanac Martinez koga se sećate iz Torina i Urugvajac Ćoćari, o Real Solt Lejku ne treba trošiti reči. Dosta ulažu, Kolumbijac Ćićo Arango koga su doveli iz Pačuke im se isplatio, nosi tim, a dobio je i kapitensku traku. On je jedan od najboljih igrača MLS po nama. Nije ni čudo što je Solt Lejk mašina za golove.

1790 Canberra Croatia - Tuggeranong 1&4+ (2.62)

Sećate se kada smo vam otkrili drugu australijsku ligu, liga bez briga, golovi na sve strane, zato su kvote na pune mreže iz godine u godinu sve manje. Kanbera Kroacija je imigrantski tim Hrvata, naravno tu su nekada igrali Šimunić, Ned Zelić, i sada ima dosta hrvatskih iseljenika u timu. Ovo su timovi iz sredine tabele, Tugeranong je takođe iz Kanbere, poslednjih godina suu slabiji nego nekada, verujemo u pobedu domaćih, a kako rekosmo, golovi se podrazumevaju.

1885 Esbjerg - Nykobing 2+I (2.00)

Kvota nije nešto, ali je dobra prilika da vidimo efikasan meč od početka. Esbjerg se vraća u drugu ligu, pisali smo pre desetak dana o njihovim finansijskim nevoljama, povratku i verovatno jurišu na elitu već sledeće sezone. Prošetali su se do prvog mesta, biće slavljenička atmosfera, dali su gotovo tri gola po utakmici u proseku, Nikobing završava kao peti i oni su opušteni pa savetujemo da probate sa golovima u prvom delu na stadionu u Zapadnom Jitlandu.

 

Ne propustite